Christoph Daum: “Amorim e un jucător bun. Îmi place!”

Daniel Vlad   
in Fotbal intern
21/08/2016, 00:02
Christoph Daum: “Amorim e un jucător bun. Îmi place!”

Selecţionerul naţionalei României, Christoph Daum l-a evidenţiat pe William de Amorim, care a marcat un gol în partida terminată la egalitate între Steaua-Dinamo, 1-1, însă spune că nu intră în vederile lui.

Totodată, selecţionerul spune că accidentările lui Alin Toşca şi Mihai Pintilii reprezintă un handicap pentru naţionala noastră.

A fost o luptă strînsă. Steaua a încercat să controleze meciul pasînd cu cei doi fundaşi laterali aducîndu-i la mijlocul terenului. Şi-au creat situaţii periculoase, dar nu le-au fructificat. Pînă în acest moment, William de Amorim nu e o soluţie pentru naţională. El e un jucător bun, îmi place, dar momentan nu intră în vederile mele.

Mi-au plăcut jucătorii de naţională, dar şi alţii. Am ales mai mult de 23 de jucători pentru că am vrut să văd caracterul lor. Sunt plin de încredere şi sper ca aceşti jucători să dea ce au mai bun pentru România. E o problemă că Toşca şi Pintilii sunt indisponibili multă vreme, e un handicap pentru noi”, a spus acesta.

Ştirea MOMENTULUI

FCSB-Hajduk, seara lui Gnohere. Trei lucruri neștiute despre Bizon

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×