Fotbal international

Christophe Dugarry, cuvinte dure la adresa Barcelonei după scandalul dintre Leo Messi și Eric Abidal: ”Este un club al clovnilor”

08.02.2020 | 11:58
Christophe Dugarry cuvinte dure la adresa Barcelonei dupa scandalul dintre Leo Messi si Eric Abidal Este un club al clovnilor
ADVERTISEMENT

Fostul internațional francez Christophe Dugarry a lansat un atac dur la adresa clubului FC Barcelona după scandalul dintre Leo Messi și directorul sportiv Eric Abidal.

Christophe Dugarry, cuvinte dure la adresa Barcelonei după scandalul dintre Leo Messi și Eric Abidal: ”Nu au un proiect”

”Barcelona este un club al clovnilor. Ei fac totul pe dos. Am impresia că nu au un proiect”, a declarat Christophe Duggary, după ce la FC Barcelona a început un scandal între starul Leo Messi și directorul sportiv Eric Abidal.

ADVERTISEMENT

”Barcelona are multe probleme, iar cel mai rău este că imaginea este proastă. Într-un club de acest nivel ar trebui să existe oameni cu eleganță și clasă. Barcelona este un club fără clasă”, a spus fostul internațional francez, conform cotidianului britanic Daily Mail.

Messi, reacție dură la afirmațiile lui Abidal

Fostul internațional francez Eric Abidal a declarat că mai mulți jucători erau nemulțumiți de Erenesto Valverde, iar antrenorul avea probleme de comunicare în vestiar. Abidal a lăsat să se înțeleagă că atitudinea fotbaliștilor a dus la demiterea tehnicianului.

ADVERTISEMENT

Leo Messi a reacționat imediat după afirmațiile lui Eric Abidal și i-a transmis directortului sportiv să-i lase în pace pe jucători dacă nu poate da nume concrete și i-a cerut să se ocupe de lucrurile pentru care este responsabil.

Clauza secretă din contractul lui Messi

Tot acest scandal a reaprins discuțiile despre o posibilă plecare a lui Messi de pe Camp Nou, iar presa a dezvăluit că asrgentinianul are o clauză secretă în contract prin care poate părăsi gratis Barcelona în vara anului 2020.

ADVERTISEMENT

Lista granzilor care așteaptă cu nerăbdare ”divorțul” lui Messi de Barcelona este alcătuită din PSG, Juventus, Inter, Manchester United și Manchester City. Presa din cizmă dezvăluie că argentinianul ar semna cu oricare dintre aceste echipe pentru un salariu cuprins între 50.000.000 și 85.000.000 de euro pe an.

Guardiola nu crede în plecare argentinianului de la Barca

Englezii au făcut publică ierarhia cu echipele favorite să-l convingă pe argentinian în sezonul viitor. În pole-position e cea mai bogată și valoroasă echipă din Premier League, Manchester City, acolo unde Messi ar relua colaborarea cu tehnicianul Pep Guardiola.

ADVERTISEMENT

Antrenorul spaniol a declarat de-a lungul anilor că cea mai bună colaborare pe care a avut-o cu un jucător, în cariera sa de antrenor, a fost cu Lionel Messi, dar crede că nu va mai colabora vreodată cu argentinianul, deoarece acesta își va încheia cariera la Barcelona.

ADVERTISEMENT