Fotbal intern

Christovao a făcut apel în Polonia! Ar putea să debuteze mai repede la Dinamo. EXCLUSIV

Autori: Andrei Trifan, Eduard Nicolae Popa | 28.02.2019 | 14:04
Alexander Christovao a făcut apel în Polonia. Ar putea să debuteze mai repede la Dinamo

Alexander Christovao este unul dintre atacanții pe care Mircea Rednic a vrut să mizeze în 2019. Cu toate acestea, atacantul angolez nu a putut să debuteze până acum la Dinamo din cauza unei suspendări de 10 etape pe care a primit-o în Polonia și care s-a aplicat și pentru Liga 1 Betano. Cu toate acestea, FANATIK a aflat că africanul a făcut apel la federația poloneză și speră să obțină clemență din partea oficialilor.

Christovao a făcut apel în Polonia și speră să îi fie redusă pedeapsa

Dacă va fi acceptat apelul lui Christovao de către oficialii polonezi, atunci pedeapsa angolezului s-ar putea să fie redusă de la 10 etape la numai 6. Cum în 2019 au trecut deja patru meciuri, Christovao ar mai putea să stea pe bară doar două etape: meciul cu Chiajna din ultima rundă a sezonului regulat și primul meci din play-out.

Ultima dată Christovao a jucat pentru echipa de primă ligă poloneză Zaglebie Sosnowiec. Atacantul a „moștenit” de acolo o suspendare uriașă, după ce și-a călcat un adversar pe piept în partida cu Pogon Szczecin. El a fost obligat să stea pe bară 10 etape și a primit și o amendă usturătoare din partea oficialilor.

Alexander Christovao a făcut apel în Polonia. Ar putea să debuteze mai repede la Dinamo

Christovao a venit la Dinamo pe un salariu modest

Alexander Christovao a ajuns la Dinamo în această iarnă. FANATIK a prezentat tot procesul prin care atacantul a făcut pasul în România, prin intermediul unui alt agent decât cel care îl reprezintă pe el de obicei. Astfel, Christovao ar fi trebuit să facă recurs și să mai primească doar cinci etape. În schimb, primul impresa al său s-a răzbunat pe el și nu l-a mai ajutat în fața comisiilor, motiv pentru care angolezul a rămas cu aceeași suspendare.

Totuși, pentru a nu își strica relația la noul club, Christovao a acceptat să îi fie redus salariul: „Eram cel mai tâmpit dacă nu îl semnam! A acceptat două mii de euro salariu”, a spus Mircea Rednic, în cadrul unei conferințe de presă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!