Video. Becali: “Mă interesează Cicâldău!” Răspunsul jucătorului

Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
15/04/2018, 09:59
Video. Becali: “Mă interesează Cicâldău!” Răspunsul jucătorului

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Gigi Becali a recunoscut pe 3 aprilie că Alexandru Cicâldău este singurul jucător de la FC Viitorul Constanţa care-l interesează – vezi detalii aici. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani din lotul echipei lui Gheorghe Hagi i-a răspuns patronului de la FCSB şi a dezvăluit ce planuri de viitor are.

Îi mulţumesc lui domnul Gigi Becali. Nu ştiu ce să spun! Eu sunt la Viitorul şi încerc să îmi fac treaba aici atât timp cât sunt aici. Nu ştiu dacă este tentant sau nu. Eu sunt jucătorul Viitorului în acest moment. O să vină momentul în care va trebui să plec, dar nu ştiu când o să se întâmple asta.”

Cicâldău, despre Viitorul – CFR Cluj

În conferinţa de presă susţinută de Alexandru Cicâldău înaintea meciului Viitorul – Constanţa, fotbalistul campioanei României s-a declarat încrezător şi susţine că ardelenii nu vor avea un meci uşor la Ovidiu. Internaţionalul român a dezvăluit şi ce obiectiv are echipa lui Gheorghe Hagi pentru acest sezon competiţional din Liga 1 Betano.

“Trebuie să tratăm meciul cu seriozitate şi să încercăm să câştigăm cele trei puncte. Eu nu cred că CFR se află în criză. Este o echipă foarte bună şi cred că o să se bată la campionat până la final. Când am intrat în playoff ne-am fixat drept obiectiv locul 3 şi acum suntem aproape. Deocamdată rămânem fixaţi pe acelaţi obiectiv. Avem publicul în spate şi cred că stadionul o să fie plin. Nu o să aibă un meci uşor cu noi.  Nu cred că suntem arbitri în lupta pentru titlu. Noi încercăm să ne facem jocul şi să ne atingem obiectivul. Nu trebuie să depindem de altcineva, mai ales că ne-am apropiat de locul 3. Depindem de noi în acest moment.

Suntem o echipă foarte tânără, foarte omogenă pentru că ne cunoaştem din perioada când jucam la juniori. Avem şi fotbalişti cu experienţă care ne ajută şi cred că jucăm un fotbal frumos. Eu îmi doresc să înscriu la fiecare meci, mai ales că până acum nu am reuşit. Când intru pe teren mă gândesc să îmi ajut echipa şi apoi la realizările ofensive” a spus Alexandru Cicâldău.

Închide ×