Doliu în ciclism! Un rutier a murit după o căzătură în Paris-Roubaix

VIDEO
Tibi Demeter   
in Stiri sportive
09/04/2018, 01:21
Doliu în ciclism! Un rutier a murit după o căzătură în Paris-Roubaix

UPDATE, ora 01:15/ Verandas-Willems Creland a anunţat decesul rutierului Michael Goolaerts în urma căzăturii suferite în cursa Paris-Roubaix. Sportivul belgian a fost transportat de urgenţă la un spital din Lille, dar avea să se stingă la doar câteva ore de la incident din cauza atacului de cord pe care l-a suferit în momentul căzăturii.  Golaerts se afla la primul sezon alături de Verandas-Willems şi a participat pentru prima dată în Paris – Roubaix, una dintre cele mai grele curse din ciclism.

Rutierul de 22 de ani a fost implicat într-o căzătură pe al doilea sector de piatră cubică în Paris – Roubaix, pe sectorul de la Briastre. Belgianul a fost resuscitat de către medicii cursei chiar pe marginea drumului şi a fost transportat la spital, conform unui anunţ făcut de echipă.

“Michael Goolaerts a fost implicat într-o căzătură şi a fost nevoit să abandoneze cursa. El a fost transportat la spital. Vom reveni cu alte veşti”, a fost anunţul echipei. Jurnaliştii belgieni au anunţat că Goolaerts a fost transporat cu elicopterul la un spital din apropiere, fiind în stare gravă.

Paris – Roubaix sau “Iadul Nordului”

Celebra clasică care se desfăşoară în primăvară este cunoscută ca fiind una dintre cele mai dificile curse din ciclism. Organizatorii au programat şi în acest sezon 29 de sectoare cu piatră cubică pe un traseu de 256 de kilolmetri.

 

 

 

Închide ×