Fotbal intern

Cifrele care îl contrazic pe Adrian Mihalcea! Dinamo e în picaj de la reluarea sezonului şi atacul este zero barat

03.07.2020 | 14:56
Cifrele care il contrazic pe Adrian Mihalcea Dinamo e in picaj de la reluarea sezonului si atacul este zero barat
ADVERTISEMENT

Dinamo a strâns patru înfrângeri consecutive de la reluarea sezonului şi ocupă ultimul loc în clasament. În tot acest timp, Adrian Mihalcea susţine că jocul echipei este în creştere, însă cifrele nu-l ajută pe antrenorul “câinilor”. FANATIK îţi prezintă datele care îl contrazic pe tehnicianul formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Retrogradarea în Liga 2 nu mai pare o utopie la Dinamo, mai ales după rezultatele dezastruoase din play-out. După înfrângerea cu Viitorul, Adrian Mihalcea spunea că a văzut o schimbare la echipă, însă cifrele InStat nu-i dau deloc dreptate fostului secund al lui Cosmin Contra de la echipa naţională a României.

ADVERTISEMENT

Dinamo a avut o medie a indexului InStat de 223 puncte în meciul cu Viitorul şi s-a apropiat de cifrele din dezastrul cu FCSB. Mai exact, “câinii” sunt în picaj de la realuarea sezonului. Conform datelor InStat, meciul cu Sepsi, pierdut cu 1-3, a fost cel mai bun din punct de vedere al mediei indexului.

Adrian Mihalcea este contrazis de cifre: Dinamo e în picaj

Cu Sepsi, Dinamo a avut o medie a indexului InStat de 231 puncte, ca mai apoi să cadă la 218 puncte după umilinţa cu FCSB din Cupa României. La meciul cu FC Voluntari, cifrele au urcat puţin, însă creştere a fost prea mică: 225 puncte. Joi seară, în prima deplasare cu Adrian Mihalcea antrenor, Dinamo a coborât la 223 puncte.

ADVERTISEMENT

În meciul cu Viitorul, Daniel Popa, intrat pe teren în minutul 55, a avut cel mai slab index InStat de la Dinamo. Atacantul de 25 de ani a strâns 180 puncte, fiind singurul jucător al “câinilor” care a coborât sub borna celor 200 de puncte.

“Din păcate o nouă înfrângere, dar văd o schimbare de la meci la meci. E singurul lucru care mă bucură, că băieţii şi-au dorit. Avem capul sus, trebuie să avem inspiraţie şi sunt convins că vor veni şi rezultatele” – Adrian Mihalcea după Viitorul – Dinamo 1-0

Robert Moldoveanu, fotbalistul schimbat de Adrian Mihalcea cu Daniel Popa, a fost al doilea cel mai slab jucător al lui Dinamo. După 55 de minute petrecute pe teren, atacantul dinamovist a strâns 200 puncte şi a continuat forma slabă arătată de la reluarea campionatului.

ADVERTISEMENT

Top 3 cei mai buni jucători ai lui Dinamo în meciul cu Viitorul

  1. Diego Fabbrini – 263 puncte
  2. Cătălin Straton – 251 puncte
  3. Mihai Popescu – 249 puncte

Dinamo, fără ofensivă: atacanţii sunt la pământ

De la reluarea sezonului, Dinamo a marcat un singur gol, prin Moldoveanu în înfrângerea cu Sepsi, scor 1-3. “Câinii” au ajuns să aibă o defensivă modestă, iar atacul, cândva o armă letală în Şoseaua Ştefan cel Mare, este la pământ. Mattia Montini, Daniel Popa sau Robert Moldoveanu au cifre jenante.

În primul meci după pandemie, 1-3 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Adrian Mihalcea l-a titularizat pe Slavko Perovic în atac. Sârbul a ratat un penalty şi a ieşit în minutul 65, când i-a luat locul Daniel Popa. Prestaţia din meciul cu Sepsi a însemnat un index de 214 puncte. După această partidă, cu o zi înainte de derby-ul cu FCSB, Slavko Perovic a primit interzis la fotbal de la medici, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

“I-am felicitat pe jucători, au făcut o partida bună, am avut ocazii” – Adrian Mihalcea după Dinamo – FC Voluntari 0-1

Mattia Montini este un alt jucător din ofensivă care a dezamăgit crunt de la reluarea sezonului. Italianul a fost titular în ultimele două meciuri, însă doar în partida cu Viitorul a avut un index cât de cât decent: 222 puncte.

Indexul InStat al atacanţilor lui Dinamo în ultimele patru meciuri

  • Slavko Perovic – 214 puncte (Sepsi)
  • Daniel Popa – 226 puncte (Sepsi), 187 puncte (FCSB), 198 puncte (FC Voluntari), 180 puncte (Viitorul)
  • Mattia Montini – 210 puncte (Sepsi), 203 puncte (FCSB), 201 puncte (FC Voluntari), 222 puncte (Viitorul)
  • Robert Moldoveanu – 229 puncte (Sepsi), 204 puncte (FCSB), 203 puncte (FC Voluntari), 200 puncte (Viitorul)
ADVERTISEMENT