STEAUA. Cifrele care îl fac pe Budescu să fie şi mai dorit de Gigi

Constantin Budescu este dorit insistent de Gigi Becali, latifundiarul din Pipera încearcă să dea lovitura şi să-l aducă în vară la FCSB.

Atacantul a reuşit încă un sezon foarte bun la Astra Giurgiu, chiar dacă echipa nu s-a mai bătut la titlu. În vara trecută şi în iarnă, FCSB a încercat să-l aducă pe fotbalistul cu cele mai bune cifre din lotul actual al Astrei Giurgiu, dar mutarea a picat de fiecare dată.

E peste Denis Alibec

Constantin Budescu a fost unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai echipei antrenate de Marius Şumudică, atacantul reuşind să marcheze 13 goluri în 40 de meciuri, în toate competiţiile, oferind şi 19 pase de gol. Fostul său coleg de la Astra Giurgiu şi posibil viitor coleg la FCSB, Denis Alibec stă mai bine la capitolul goluri marcate, stelistul reuşind să înscrie de 16 ori în actualul sezon, însă doar 6 dintre pasele lui au fost decisive.

"Cred că Teixeira şi Budescu vor pleca la FCSB, din informaţiile mele. Vor pleca şi alţi jucători de la Astra. Probabil că nimeni nu poate acorda salariile pe care le dă Gigi Becali.", a declarat miercuri Marius Şumudică la Dolce Sport.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

1.500.000 de euro este cota lui Constantin Budescu confrom site-ului transfermarkt.com.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775
Meteo