Fotbal intern

Cifrele InStat după Hermannstadt – FCSB! Florinel Coman, cel mai bun de pe teren! Ionuț Vînă, peste marcatorii Gnohere și Popa. EXCLUSIV

27.10.2019 | 10:56
Cifrele InStat dupa Hermannstadt  FCSB Florinel Coman cel mai bun de pe teren Ionut Vina peste marcatorii Gnohere si Popa EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus categoric în fața celor de la Hermannstadt, scor 4-0, în etapa a 14-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020, iar FANATIK vă prezintă cifrele InStat după meciul jucat pe stadionul “Trans-Sil” din Târgu Mureș.

Cifrele InStat după Hermannstadt – FCSB 0-4. Ionuț Vînă, peste marcatorii Gnohere și Popa

Florinel Coman, jucătorul care a reușit “dubla” în meciul jucat de FCSB contra lui Hermannstadt a fost cel mai bun jucător de pe teren cu un indice InStat de 428. Coman a şutat de două ori către poartă şi de fiecare dată a marcat, a reuşit 6 driblinguri şi a dat 4 pase decisive. A câştigat 5 dueluri aeriene şi a oferit 38 de pase colegilor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Al doilea jucător care a impresionat în etapa a 14-a este Cristi Bălgrădean! Goalkeeperul care a revenit în poarta vicecampioanei României a obținut indicele InStat 320. Totodată, Ionuț Vînă, jucătorul pe care Bogdan Argeș Vintilă l-a scos la pauza meciului de la Târgu Mureș pentru a-l introduce pe Olimpiu Moruțan, are indicele Instat 307 și este peste marcatorii celorlalte două goluri ale vicecampioanei României Harlem Gnohere (indice InStat – 277) și Adrian Popa (indice Instat 287).

Cum poate rămâne FCSB pe locul 5 după etapa 14

După victoria obținută de FCSB pe terenul lui Hermannstadt, formația antrenată de Bogdan Argeș Vintilă a urcat pe locul 5 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, cel puțin până la meciurile FC Botoșani – Astra Giurgiu și Poli Iași – CFR Cluj. Vicecampioana României trebuie să spere ca meciul de la Botoșani să se termine la egalitate, iar CFR Cluj să câștige sau să remizeze cu formația din Copou pentru a rămâne pe locul 5.

ADVERTISEMENT
  • “Vînă și-a făcut treaba foarte bine și l-am băgat și pe Moruțan ca să prindă minute” Bogdan Argeș Vintilă, antrenor FCSB, după victoria cu Hermannstadt

Pentru FCSB urmează meciul cu Universitatea Cluj, marți, 29 octombrie, de la ora 21.00, pe stadionul “Cluj Arena”, în optimile de finală ale Cupei României, sezonul 2019 – 2020. Partida va fi transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport TV, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

  • 3,5 milioane de euro este cota lui Florinel Coman, conform transfermarkt.com
  • 1,5 milioane de euro este cota lui Ionuț Vînă, conform transfermarkt.com
  • 1,5 milioane de euro este cota lui Cristi Bălgrădean, conform transfermarkt.com