Fotbal international

Cifrele InStat după Rennes – CFR Cluj 0-1. Deac și Culio, cei mai buni! Portarul eliminat în minutul 5 a driblat mai mult decât Djokovic

25.10.2019 | 10:20
Cifrele InStat după Rennes - CFR Cluj 0-1. Deac și Culio, cei mai buni! Portarul eliminat în minutul 5 a driblat mai mult decât Djokovic
Cifrele InStat apărute după meciul Rennes - CFR Cluj 0-1 arată faptul că ardelenii au realizat un joc modest
ADVERTISEMENT

Cifrele InStat apărute după meciul Rennes – CFR Cluj 0-1, din etapa a treia a Grupei E din Europa League, arată faptul că ardelenii au realizat un joc modest deși au avut și superioritate de doi jucători în repriza secundă. Cei mai buni jucători ai campioanei din Casa Pariurilor Liga 1 la partida din Franța au fost Ciprian Deac și Juan Emmanuel Culio.

Cifrele InStat după Rennes – CFR Cluj 0-1

De departe, Ciprian Deac a fost omul orchestră al ardelenilor, atacantul având cel mai mare index, 355, în cifrele instat de după meciul Rennes – CFR Cluj 0-1. El a fost urmat de argentinianul Juan Emmanuel Culio – 312 și Andrei Burcă -297. Ceilalți jucători folosiți de Dan Petrescu au avut următoarele cifre: Bordeianu – 275, Camora – 274, Susic – 269, Boli – 259, Omrani – 258, Traore – 247, Păun – 239, Hoban – 236, Djokovic – 234.

Deși a avut doi jucători în plus pe teren mult timp, CFR Cluj a dezamăgit reușind doar opt driblinguri în tot meciul, Deac și Culio câte două, Traore, Omrani, Susic și Camora câte unul. De partea cealaltă, Rennes a avut 25 de driblinguri reușite, dar faptul care atrage atenția este că unul dintre ele a fost reușit de portarul Edouard Mendy, care a fost eliminat în minutul 5.

ADVERTISEMENT
Statistica driblingurilor reușite de jucătorii de la CFR Cluj în meciul de la Rennes

CFR Cluj, câștiguri de peste 11 milioane de euro de la UEFA

CFR Cluj a învins Rennes, scor 1-0, în etapa a treia a Grupei E din Europa League, după un meci în care a avut superioritate numerică, dar a prestat un joc modest. Pentru această victorie, jucătorii campioanei României vor încasa o primă de 5.000 de euro din partea clubului. De asemenea, ardelenii vor încasa 570.000 de euro de la UEFA și vor ajunge la la un total de 11.051.450 de euro în acest sezon de cupe europene.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri