ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Cifrele InStat după Sevilla – CFR Cluj 0-0! Cât de buni au fost ardelenii: Vinicius şi Arlauskis, în top 5 jucători de pe teren. EXCLUSIV

Autor: Iulian Pavel | 28.02.2020 | 10:41
Cifrele InStat după Sevilla - CFR Cluj 0-0! Cât de buni au fost ardelenii: Vinicius şi Arlauskis, în top 5 jucători de pe teren. EXCLUSIV
Cifrele InStat după Sevilla - CFR Cluj 0-0! Cât de buni au fost ardelenii: Vinicius şi Arlauskis, în top 5 jucători de pe teren. EXCLUSIV. sursa foto: sportpictures.ro

CFR Cluj a fost aproape de o performanţă fantastică în returul cu Sevilla. Adi Păun a dat lovitura chiar în minutul 87, dar golul a fost anulat după un henţ al lui Traore, corect, după cum spun noile reguli FIFA.

ADVERTISEMENT

Echilibrul dintre cele două formaţii a fost evident, cu excepţia unor ocazii mari ale spaniolilor de la mijlocul primei reprize. De altfel, şi Boli a avut o şansă uriaşă înainte de pauză.

Cifrele InStat după Sevilla – CFR Cluj 0-0! Arlauskis şi Vinicius, în top 5 jucători de pe teren. EXCLUSIV

Chiar dacă CFR a cedat posesia unei formaţii mult mai valoroase, diferenţele dintre cele două echipe nu a fost deloc mare. Iar cifrele InStat demonstrează acest lucru. FANATIK prezintă toate datele unui duel care se putea dovedi, cu adevărat, un miracol.

ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis a arătat încă o dată că este cel mai bun portar care evoluează în Casa Pariurilor Liga 1 şi a avut o nouă prestaţie formidabilă, la fel ca în derby-ul cu Universitatea Craiova din ultima etapă a sezonului regulat.

Portarul lituanian a fost de netrecut, din nou, cel puţin în prima repriză când Sevilla a avut ocaziile mari de gol, oprită de fiecare dată de intervenţiile extraordinare ale lui Arlauskis. A avut un index de 309, fiind al doilea jucător al lui CFR şi al patrulea din tot meciul, sub Diego şi Jordan de la gazde.

ADVERTISEMENT
 • 9 şuturi pe poartă a avut Sevilla în meciul de aseară cu CFR Cluj

Conform cifrelor InStat, şi mai bun a fost fundaşul de fier Paulo Vinicius. Chiar dacă Andrei Burcă, colegul său din apărare, s-a accidentat, Vinicius a continuat să facă un meci perfect în faţa valoroşilor atacanţi ai spaniolilor.

ADVERTISEMENT

Vinicius a demonstrat că este unul dintre cei mai buni fundaşi din fotbalul românesc şi şi-a condus echipa către un nou meci fără gol primit. A avut un index de 310, al treilea din partida Sevilla – CFR Cluj. De altfel, doar 5 fotbalişti au avut un index peste 300 în confruntarea de aseară.

Cifrele lui Vinicius din partida cu Sevilla:

 • 8 dueluri câştigate
 • 1 deposedare
 • 7 intercepţii
 • 7 recuperări
ADVERTISEMENT

Top 5 index InStat în Sevilla – CFR Cluj

 1. Diego 339
 2. Jordan 315
 3. Vinicius 310
 4. Arlauskis 309
 5. Yassine Bono 302

Eliminată acum din Europa League, CFR Cluj este favorită să câştige al treilea titlu consecutiv în Liga 1. Ardelenii au un avans de 3 puncte faţă de Universitatea Craiova, dar se pot axa exclusiv pe lupta pentru trofeul Ligii 1. Echipa lui Dan Petrescu a fost eliminată deja din Cupa României.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
 • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
 • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!