Fotbal intern

Cifrele InStat în Dinamo – FCSB. Sin și Lazăr, premianții derby-ului. Planic, singurul care nu a dezamăgit la oaspeți. EXCLUSIV

17.02.2020 | 10:18
Cifrele InStat in Dinamo  FCSB Sin si Lazar premiantii derbyului Planic singurul care nu a dezamagit la oaspeti EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut la limită, scor 1-2, eternul derby al fotbalului românesc contra celor de la Dinamo. La fel ca la Cluj, echipa lui Bogdan Vintilă s-a prezentat modest și fără orizont, cu puține raze de lumină în joc. În schimb, Dinamo, echipă de play-out, a demonstrat încă o dată că știe să joace perfect meciurile cu marea rivală. Cifrele InStat au prezentat perfect tabloul evoluțiilor din ”Derby de România”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 3.60 este cota pentru ”X2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Cifrele InStat în Dinamo – FCSB. Sin și Lazăr, premianții derby-ului. Planic, singurul care nu a dezamăgit la oaspeți

După ce a dezamăgit total cu FC Voluntari, Dinamo s-a prezentat excelent contra celor de la FCSB, într-un ”Derby de România” în care nu s-a știut, din punct de vedere fotbalistic, care e echipa de play-off și care e cea de play-out.

Excelent așezați în teren, elevii lui Dusan Uhrin au fost peste rivalii lor la aproape toate capitolele, lucru indicat perfect de cifrele InStat.

ADVERTISEMENT

”Premianții” derby-ului din tabăra gazdelor au fost cei doi marcatori: Andrei Sin și Valentin Lazăr. Primul a revenit după o lungă pauză de inactivitate și a deranjat păianjenul în minutul 37. Cu un indes de 337, Sin a fost cel mai bun din echipa ”câinilor”

Pe lângă golul din primul act, Sin a fost perfect pe fază defensivă, având un procentaj de 100% al acțiunilor blocate.

ADVERTISEMENT

Vali Lazăr a marcat și a punctat pe cifrele InStat

Colegul lui Sin de pe lista marcatorilor, Vali Lazăr, are un index InStat de 322 care confirmă impactul său decisiv în joc. Intrat abia în minutul 58 în locul lui Moldoveanu, noul transfer al ”câinilor” a adus victoria cu golul din minutul 62.

Pe lângă reușita de trei puncte, Lazăr a adus și multă clarviziune și eficacitate în jocul lui Dinamo. A avut un procentaj de 83% al driblingurilor reușite.

ADVERTISEMENT

Topul celor mai mari cifre InStat de la Dinamo:

  1. Andrei Sin 337
  2. Vali Lazăr 322
  3. Ante Puljic 309
  4. Ricardo Piscitelli 297
  5. Ricardo Grigore 274

Planic, cel mai mare index de pe teren. Restul colegilor, codași

Surprinzător, cel mai mare index InStat din derby l-a avut jucătorul celor de la FCSB, Bogdan Planic. Dacă la Cluj și-a îngropat echipa, cu Dinamo Planic a fost singura bilă albă din jocul formației lui Bogdan Vintilă.

Și în defensivă, acolo unde a fost singurul lucid, dar și în urcările cu mingea la picior din atac, Planic a fost excelent, având un procentaj de 91% al acțiunilor reușite. Toate acestea au făcut ca acesta să aibă un index de 340.

Cei mai slabi jucători ai celor de la FCSB din derby au fost rezervele introduse după pauză, care nu au schimbat fața jocului, dar și jucătorii consacrați, în frunte cu Florinel Coman și Olimpiu Moruțan.

Clasamentul codașilor InStat de la FCSB

  1. Harlem Gnohere 202
  2. Adi Popa 206
  3. Olimpiu Moruțan 211
  4. Florinel Coman 222
  5. Cristian Bălgrădean 220

Și în notele oferite de FANATIK după derby, jucătorii cu index dezastruos de la FCSB au fost evaluați în aceeași măsură.

ADVERTISEMENT