Fotbal intern

Cifrele lui Ianis Hagi, conform InStat: și tunar, și servant! Vochin vă dezvăluie topul celor mai ofensivi jucători din Liga 1 Betano

29.01.2019 | 09:02
Cifrele lui Ianis Hagi conform InStat si tunar si servant Vochin va dezvaluie topul celor mai ofensivi jucatori din Liga 1 Betano

Principala gură de foc a Viitorului, Ianis Hagi, confirmă prin cifre cel mai bun sezon al său în Liga 1. Play-makerul de la Ovidiu și-a asumat rolul de lider al grupului și a punctat, meci de meci, la capitolul statistic. Cu 7 goluri marcate, 4 din penalty, el este golgheterul echipei sale și ocupantul locului 9 în ierarhia marcatorilor din primul nostru eșalon.

La șuturi la poartă, el este însă numărul 1 în campionat. Are un total de 86 de ”trasoare”, din care 36 au fost cadrate, conform monitorizărilor InStat.

[table id=18 /]

Eficiența e la FCSB, ghinionistul la Gaz Metan. Topul șuturilor pe poartă

În topul celor mai importanți 20 de șuteri, apar însă și alte nume importante când se pune problema eficienței, al procentajului de șuturi pe poartă din totalul baloanelor expediate. Aici, ierarhia e dominată de atacanții celor de la FCSB. InStat ne oferă însă și un clasament al șuturilor în bară, al cărui lider este Fortes, de la Gaz Metan, care a nimerit stâlpii porții de 3 ori!!!

[table id=19 /]

Cel mai bun pasator de careu din Liga 1 Betano

Revenind la Ianis Hagi, căpitanul Viitorului este și jucătorul cu cele mai multe pase bune oferite coechipierilor în careu. El are o medie de 10 pase în suprafața de pedeapsă pe meci, din care jumătate sunt precise. Cu acest record el îi devansează pe Andrei Cristea (Iași) și Deac (CFR), toți 3 având avantajul că sunt obișnuiții executanți ai fazelor fixe laterale pentru echipele lor.

[table id=20 /]