Fotbal intern

Cifrele lui Julio Baptista la CFR: 42 de minute jucate şi 18.500 de vizualizări pentru o bară. Video

20.10.2018 | 19:27
Cifrele lui Julio Baptista la CFR 42 de minute jucate si 18500 de vizualizari pentru o bara Video

Cifrele lui Julio Baptista, atacantul formaţiei CFR Cluj, nu sunt tocmai cele aşteptate de către oficialii din “Gruia”, dar brazilianul în vârstă de 37 de ani care a jucat pe parcursul carierei pentru Real Madrid, Arsenal  şi AS Roma face show la antrenamentul campioanei României.

Julio Baptista a semnat contractul cu CFR Cluj pe 18 august 2018, iar de atunci a bifat doar 42 de minute în tricoul campioanei României. Deşi a jucat foarte puţin sub comanda lui Antonio Conceicao şi se află pe lista plecărilor, brazilianul cotat de site-urile de specialitate la 300.000 de euro impresionează la antrenamentele ardelenilor.

Julio Baptista a postat un filmuleţ care a adunat 18.500 de vizualizări

Julio Baptista a postat un videoclip pe pagina sa de Instagram în care apare la antrenamentul CFR-ului susţinut pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”. Atacantul care are 48 de selecţii la echipa naţională a Braziliei a lovit bara de la centrul terenului, iar imaginile postate de brazilian au fost apreciate de Dani Alves, fundaşul dreapta de la PSG. Videoclipul lui Julio Baptista a strâns 18.500 de vizualizări în doar trei ore.

View this post on Instagram

 

Essa eu dedico ao meu parceiro @fred …. to preparado irmão quando quiser ??. #challenge #desempedidos #labestia #goodvibes#namedjida

A post shared by Júlio Baptista Oficial (@juliobaptistaoficial) on

Julio Baptista nu a impresionat în puţinele minute pe care le-a primit la CFR Cluj, dar atacantul este apreciat în Spania. Brazilianul care se află sub contract cu gruparea din Gruia a fost numit ambasador al La Liga, alături de fostul mijlocaş columbian Carlos Valderrama, senegalezul Samuel Eto’o, Luis Garcia, Xabi Prieto şi fosta jucătoare Aintzane Encinas.

Pe parcursul carierei, Julio Baptista a evoluat la echipe precum Sao Paulo, Sevilla FC, Real Madrid, Arsenal, AS Roma. Malaga CF, Cruzeiro, Orlando City SC. În august 2018 a ajuns la CFR Cluj, deşi nu mai evoluase din ianuarie 2017.

  • 300.000 de euro este cota lui Julio Baptista, conform transfermarkt.com