Fotbal international

Leo Messi, ”nașul” englezilor! Le-a marcat 25 goluri

01.05.2019 | 23:37
Leo Messi, ”nașul” englezilor! Le-a marcat 25 goluri
Cifrele lui Leo Messi care îi sperie pe catalani înainte de Barcelona - Liverpool

Superstarul Leo Messi are cifre aproape ireale în cariera sa, dar un lucru îi îngrijora pe fanii catalani înaintea meciului Barcelona – Liverpool, din prima manșă a semifinalelor Champions League. Înaintea jocului, fostul tehnician al rivalilor de la Real Madrid, portughezul Jose Mourinho, a anunțat că merge pe mâna ”cormoranilor” datorită tripletei formată din Mohamed Salah, Roberto Firmino și Sadio Mane.


UPDATE, ora 23:39 / Suporterii Barcelonei se temeau de faptul că Messi nu reușise să înscrie în meciurile cu Liverpool, ”cormoranii” fiind singura formație engleză care reușise până acum să-l blocheze pe argentinian. ”Puricele” s-a revanșat în turul din semifinalele Champiosn League și a ajuns la 25 de goluri marcate împotriva formațiilor din Anglia: 9 cu Arsenal, 6 cu Manchester City, 3 cu Chelsea, 4 cu Manchester United, 2 cu Tottenham și unul cu Liverpool.


Cifrele lui Leo Messi care îi sperie pe catalani înainte de Barcelona – Liverpool

Catalanii sunt văzuți cu prima șansă în această dublă manșă, dar fanii de pe Camp Nou au o problemă cu cifrele lui Leo Messi înaintea meciului Barcelona – Liverpool. Atacantul argentinian a marcat împotriva tuturor formațiilor engleze pe care le-a întâlnit în cupele europene, doar în fața ”cormoranilor” nu a reușit acest lucru. Messi a jucat două meciuri împotriva ”cormoranilor”, în optimile de finală ale sezonului 2006-2007 din Champions League, atunci când englezii s-au calificat după 2-1 pe Camp Nou și 0-1 pe Anfield.

În rest, Leo Messi are cifre incredibile în partidele cu formațiile din Anglia: 9 goluri în cele 6 întâlniri cu Arsenal, 6 goluri în 6 meciuri cu Manchester City, 3 goluri în 10 partide cu Chelsea, 4 goluri în 6 întâlniri cu Manchester United și 2 goluri în 2 meciuri cu Tottenham. Partida FC Barcelona – FC Liverpool, din prima mnașă a semifinalelor Champions League, se va desfășura miercuri, de la ora 22:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri