Cifrele spun totul! Simona Halep a dominat-o categoric pe Naomi Osaka

Gabriel Esanu   
in Sport
16/05/2018, 14:28
Cifrele spun totul! Simona Halep a dominat-o categoric pe Naomi Osaka
Simona Halep a dominat-o categoric pe Naomi Osaka şi merge în optimile de finală la Roma.

Simona Halep a dominat-o categoric pe Naomi Osaka, la debutul liderului mondial în turneul de la Roma. Calificarea a venit în mai puţin de o oră, după un categoric 6-1, 6-0. Halep îşi ia astfel revanşa după eşecul neaşteptat pe care l-a suferit în semifinalele turneului de la Indian Wells, câştigat în cele din urmă chiar de jucătoarea din Japonia. Românca se califică în optimile de finală.

Cheia a fost în game-ul 2, după ce Osaka îşi făcuse serviciul la startul partidei. Halep a avut 40-0, dar Osaka a revenit incredibil dar, după mai multe răsturnări de situaţie, timp în care a beneficiat de patru mingi de break, Simona a reuşit să îşi facă serviciul şi să egaleze la 1. Din acel moment au urmat alte 11 game-uri consecutive.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Simona Halep a dominat-o categoric pe Naomi Osaka! Aproape dublu la puncte

Practic, Simona și-a depășit categoric adversara, inclusiv la mingi direct câștigătoare, capitol la care Osaka ar fi în mod normal avantajată de stilul de joc mult mai ofensiv. A fost, însă, 15-10 pentru Halep. La erori neforțate, Osaka a stat mult mai rău. A făcut 29, față de doar 14 ale Simonei. A fost 59-30 la puncte câștigate și, foate interesant, Simona a făcut șase break-uri din șapte șanse, în vreme ce Osaka a înregistrat un 0-6 la acest capitol.

Închide ×