ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Sfidează criza! Dinamo dă bani pe un jucător gratis!

Dinamo nu a finalizat campania de transferuri, iar debutul nefericit cu ACS Poli Timişoara (0-2) îi face pe Gigi Mulţescu şi pe conducătorii roş-albilor să conştientizeze necesitatea aducerii...
Autor: Nicu Bădescu | 21.07.2013 | 16:35
Sfidează criza! Dinamo dă bani pe un jucător gratis!

Dinamo nu a finalizat campania de transferuri, iar debutul nefericit cu ACS Poli Timişoara (0-2) îi face pe Gigi Mulţescu şi pe conducătorii roş-albilor să conştientizeze necesitatea aducerii unor alţi fotbalişti. Una dintre ţintele “cîinilor” este Ionuţ Şerban, fundaşul dreapta de 17 ani al Sportului Studenţesc, pe care dinamoviştii au pus ochii de mai mult timp.

ADVERTISEMENT

Puştiul se află de luni bune în litigiu cu Vasile Şiman, patronul “studenţilor”, pe care îl acuză că nu i-a plătit drepturile salariale pentru mai multe luni. Cazul se află acum pe rol la instanţele Federaţiei Române de Fotbal, dar verdictul nu pare aproape să fie dat. Cu toate că roş-albii îl au în curte de aproximativ trei săptămîni, asta şi datorită unui act semnat de Şiman care i-a dat dreptul lui Şerban să se pregătească sub comanda lui Gigi Mulţescu, tehnicianul îl vrea înregimentat imediat. Şi, în acest context, conducerea lui Dinamo se vede nevoită să achite bani pentru transferul unui jucător care, peste puţin timp, va deveni liber de contract, situaţia sa fiind asemănătoare cu a colegului Valentin Lazăr, care a reuşit să obţină rezilierea contractului cu Sportul. În ultimele zile, Constantin Anghelache a purtat mai multe discuţii cu Vasile Şiman şi a încercat să negocieze cu acesta trecerea lui Şerban la Dinamo, dar momentan preţul fixat de patronul “studenţilor” nu este pe placul dinamoviştilor, undeva în jurul a 200.000 de euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!