Fotbal intern

“Cîinii” au DEVASTAT National Arena! Ce PRĂPĂD au lăsat în urmă!

Steaua şi Dinamo au realizat un spectacol total atît pe teren, cît şi în tribune. Fanii dinamovişti au fost la înălţimea aşteptărilor, reuşind din nou o coregrafie impresionantă şi...
29.03.2014 | 11:41
Ciinii au DEVASTAT National Arena Ce PRAPAD au lasat in urma
ADVERTISEMENT

Steaua şi Dinamo au realizat un spectacol total atît pe teren, cît şi în tribune. Fanii dinamovişti au fost la înălţimea aşteptărilor, reuşind din nou o coregrafie impresionantă şi controlînd ambianţa pe National Arena, însă rezultatul de pe teren, 5-2 pentru stelişti, i-a făcut să-şi reverse furia asupra stadionului.

Singura nemulţumire a organizatorul a apărut după fluierul final, bilanţul arătînd că aproximativ 1000 de scaune au fost rupte de către fani, peste două treimi fiind în sectoarele rezervate suporterilor din “Groapă”. “Parcă au trecut hunii! Stadionul e ştirb din cauza scunelor rupte şi smulse. Iar dacă la meciul retur scaunele nu vor fi puse, tot organizatorii vor fi traşi la răspundere. Aşteptăm să vedem rapiditatea cum se vor mişca oficialii care trebuie să plătească pagubele”, au dezvăluit surse din cadrul firmei care administrează National Arena.

ADVERTISEMENT

Dinamoviştii strică, steliştii plătesc

Pagubele, care se ridică la aproximativ 50 de mii euro, vor fi suportate de către Gigi Becali, patronul Stelei fiind nevoit, conform regulamentului, să plătească daunele provocate de fanii lui Dinamo. “Trebuie să aşteptăm la prăpăd în retur din partea fanilor noştri, nu vor trece uşor peste paguba produsă de rivalii dinamovişti. Aşa ceva este inadmisibil”, a fost mesajul unor oficiali din Ghencea la aflarea veştii că vor trebui să scoată 50.000 de euro din vistieria clubului pentru a plăti pagubele fanilor rivali.

Un meci fără profit pentru Steaua?

Asistenţa numeroasă de la derby-ul din Cupa României se pare că i-a ajutat pe oficialii Stelei să acopere cheltuielile organizării unui joc, aceştia fiind pe minus cu cîteva mii de euro. Chiar dacă veniturile au fost de aproximativ 200.000 euro, numai paguba produsă de rivalii din “Groapă” le-a luat un sfert din bani, celelalte cheltuieli neputînd fi acoperite doar din banii de bilete. “Am pierdut cîteva mii de euro cu organizarea acestui meci, dar important este că băieţii au reuşit un meci senzaţional şi sîntem aproape calificaţi”, au confirmat surse din cadrul clubului din Ghencea.

ADVERTISEMENT

 Negoiţă e dator cu 300 de scaune!

FANATIK.ro a aflat că situaţia dezastruoasă din punct de vedere financiar în care se află Dinamo se regăseşte şi în contabilitatea stadionului National Arena. Conform unor surse din cadrul clubului din “Groapă”, Ionuţ Negoiţă are o datorie de aproximativ 30.000 euro, bani pe care a cerut să îi plătească eşalonat celor responsabili de fostul “Lia Manoliu”. Mai mult, oficialii lui Dinamo au “uitat” să plătească şi 300 de scaune, însă în urma mai multor somaţii s-a ajuns la o înţelegere, în cel mai scurt timp urmînd ca ALPAB să primească restanţele financiare şi banii pentru scaune.

 

Tags: