Carousel hot news

Dinamoviştii se laudă că vor face un TRANSFER-RECORD

Oficialii dinamovişti le promit suporterilor că, în maximum trei ani, din "Groapă" va fi vîndut un jucător pe o sumă mai mare decît cea pe care Steaua a încasat-o pentru transferul lui Vlad...
Autori: Adrian Dumitru, Mircea Dominte | 06.11.2013 | 15:09

Oficialii dinamovişti le promit suporterilor că, în maximum trei ani, din “Groapă” va fi vîndut un jucător pe o sumă mai mare decît cea pe care Steaua a încasat-o pentru transferul lui Vlad Chiricheş la Tottenham, 8,5 milioane euro. Constantin Anghelache, preşedintele lui Dinamo, susţine că Dorin Rotariu este favorit să facă acest salt uriaş, dar mai sînt încă cinci jucători care au calităţile necesare pentru a doborî actualul record al ex-fundaşului stelist.

Şefii din “Groapă” se laudă că proiectul “New Dinamo” prinde contur şi, în acest moment, sînt mai mulţi jucători care vor putea să ajungă pe primul loc în topul plecărilor din Liga 1. “Avem mulţi jucători talentaţi în actuala echipă care, în cîţiva ani, doi sau trei, vor reprezenta vîrful în privinţa sumelor de bani pe care le plătesc formaţiile din străinătate pentru fotbaliştii români”, a decretat preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, pentru FANATIK.

1458904_10151975498514054_1976987707_n

“Krausz sau Rotariu vor mai scumpi decît Chiricheş!”

Anghelache a mai specificat că tinerii cei mai talentaţi din trupa “cîinilor” sînt mijlocaşi, acesta fiind unul dintre motivele pentru care şi Cătălin Munteanu nu va mai face parte mult timp din “haită”, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK. “Îl avem pe Dorin Rotariu, care a şi confirmat şi este unul dintre golgheterii echipei, dar mai sînt şi Valentin Lazăr, Ionuţ Şerban, Raul Krausz. Cel puţin unul dintre aceşti copii va pleca pe o sumă foarte mare, mai consistentă decît cea pe care a plecat Chiricheş. Cred că se poate!”, a încheiat Anghelache.

“Nedelcearu va fi cel mai bun produs al lui Dinamo”

Flavius Stoican, tehnicianul lui Dinamo, a avut acelaşi discurs cu cel al preşedintelui dinamovist, acesta declarînd la Radio gsp că sînt tineri în cadrul “haitei” care pot aduce mulţi bani în vistieria “cîinilor”. “Rotariu, Lazăr, Şerban, St. Filip vor creşte foarte mult, nu au împlinit 20 de ani şi sînt sigur că vor juca la echipa naţională. Este foarte simplu să bagi 10 jucători tineri şi să iei bătaie cu 3-0, dar ei joacă apoi cu teamă. Trebuie să ştii cînd să-i bagi. Nedelcearu a debutat şi el cu Chindia într-un climat foarte bun. Are o linişte în joc incredibilă, loveşte mingea cu ambele picioare. Se apropie de Chiricheş ca stil de joc, va fi cel mai bun produs al lui Dinamo”, a declarat antrenorul dinamovist.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!