“Cîinii” promit SPECTACOL cu Steaua. COREGRAFIE 3D pe “Arena Naţională”!

Nicu Bădescu   
în Casa Pariurilor Liga 1
15/04/2014, 20:07
“Cîinii” promit SPECTACOL cu Steaua. COREGRAFIE 3D pe “Arena Naţională”!
Coregrafie dinamovista.

Fanii lui Dinamo i-au obişnuit pe microbiştii din ţară cu un spectacol de excepţie la meciurile importante, iar cum pentru “cîini” partidele cu Steaua înseamnă vîrful icebergului sezon de sezon, atmosfera de joi, la returul semifinalei din Cupa României, se anunţă o atmosferă incendiară.

Ultraşii dinamovişti au pregătit o nouă reprezentaţie de gală care să vină ca o continuare a celei de la meciul din turul campionatului, cînd roş-albii au pregătit o coregrafie care îi avea drept figuri centrale pe Cătălin Hîldan şi pe Florea Dumitrache, embleme ale clubului. “Dotaţi” şi cu cîte două aripi de înger, cei doi veneau să ilustreze mesajul conceput pentru a-i motiva pe jucători: “Voi, generaţii ce veniţi din urmă, să ştiţi că numele e scris de ei…”.

Îngerii se înmulţesc

Pentru că în tur ideea suporterilor dinamovişti a avut un succes maxim, la afişarea ei fiind oameni care chiar au izbucnit în plîns,”cîinii” au conceput un nou scenariu pentru acest meci, iar tema e asemănătore, pentru că personajele principale vor fi din nou îngeri. Şi de data aceasta, coregrafia va fi tot una 3D, iar pentru materializarea acesteia ultraşii au apelat din nou la ajutorul unor alpinişti profesionişti, dar vor contribui la montarea întregului arsenal ce va fi folosit joi seara pe Arena Naţională.

Închide ×