Carousel hot news

Suporterii “cîinilor” vor fi UIMIŢI. Şefii “roş-albilor” AU OCHIT UN VÎRF la care nimeni nu s-ar fi gîndit

George Ţucudean este în revenire de formă, astfel încît criza din atacul lui Dinamo s-a mai stins în ultimul timp, după ce în primele 12 etape niciuun vîrf nu-şi trecuse numele pe lista...
14.12.2013 | 13:18

George Ţucudean este în revenire de formă, astfel încît criza din atacul lui Dinamo s-a mai stins în ultimul timp, după ce în primele 12 etape niciuun vîrf nu-şi trecuse numele pe lista marcatorilor! Totuşi, la vară, împrumutul lui Ţucudean în “Ştefan cel Mare” va expira, astfel încît oficialii fac tot posibilul ca Dinamo să transfere cel puţin un atacant de valoare în această pauză competiţională. Cu atît mai mult cu cît Ionel Dănciulescu s-a retras din activitate, în timp ce Joel Thomas, Pape Ndaw, Kevin Zougoula şi Valentin Balint nu au dat pînă acum randamentul aşteptat, iar primii trei, cel mai probabil, vor fi puşi pe liber la iarnă.

Aleg dintre Batin şi Dan Roman

FANATIK  a anunţat în exclusivitate în urmă cu o lună despre interesul pe care “cîinii” îl manifestă pentru aducerea lui Paul Batin de la CFR Cluj, jucător de care ardelenii vor să scape la iarnă. Acesta rămîne şi în prezent principala ţintă a dinamoviştilor, dar pe lista lor a mai apărut un nume, în condiţiile în care negocierile cu Batin nu ar urma o cale convenabilă pentru ambele părţi. Astfel, roş-albii l-au monitorizat cu atenţie pe Dan Roman (28 ani) de la Gaz Metan Mediaş în ultimele săptămîni, iar evoluţia sa din meciul cu CFR Cluj, cînd a marcat golul doi al echipei sale, pare să-i fi convins pe şefii “cîinilor” să deschidă discuţiile cu oficialii echipei ardelene.

Dan Roman - Gaz Metan Medias

Mihai Roman şi Buş buni, dar neexperimentaţi

Pe lîngă cei doi, pe lista lui Dinamo se mai află şi Mihai Roman de la Săgeata Năvodari şi Sergiu Buş de la Corona Braşov, ambii jucători de 21 de ani. Cei doi au arătat o formă bună în acest tur, însă conducătorii echipei din “Groapă” optează pentru aducerea unui vîrf mai experimentat, care să se adapteze imediat la exigenţele din “Ştefan cel Mare”. În plus, Roman este şi mai costisitor de aduc pentru că, aşa cum FANATIK a scris, el se află şi în vizorul lui Laurenţiue Reghecampf, antrenorul Stelei, care şi-ar dori să-l transfere în această iarnă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri