ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Salarii CONDIŢIONATE! “12 puncte sau Crăciun fără bani”

Cele trei puncte cîştigate de Dinamo în disputa cu Săgeata Năvodari nu au adus şi liniştea în cadrul echipei, jucătorii fiind nemulţumiţi de ultima discuţie avută de către liderii...
Autori: Adrian Dumitru, Mircea Dominte | 02.12.2013 | 12:32
Salarii CONDIŢIONATE!
Steliano Filip

Cele trei puncte cîştigate de Dinamo în disputa cu Săgeata Năvodari nu au adus şi liniştea în cadrul echipei, jucătorii fiind nemulţumiţi de ultima discuţie avută de către liderii vestiarului cu şefii clubului din “Ştefan cel Mare”. Aceştia i-au transmis lui Stoican & co., în urmă cu două etape, că este nevoie de patru victorii în ultimele cinci meciuri pentru ca fotbaliştii să primească salariile restante.

ADVERTISEMENT

Victoria la limită în deplasarea de la Constanţa, contra formaţiei locale Săgeata, a adus jucătorii lui Dinamo cu un pas spre îndeplinirea obicetivului impus de către conducerea “haitei”, aceştia ajungînd la a doua victorie consecutivă. Practic, “cîinii” mai au nevoie de şase puncte din întîlnirile cu Botoşani şi Timişoara, ambele partide urmînd să se dispute pe teren propriu.

“Vrem salariile noastre!”/ “Depindeţi de rezultate!”

Indignarea fotbaliştilor survine după modul de abordare pe care l-a avut conducerea lui Dinamo în privinţa salariilor restante către staff şi fotbalişti. “Ne ţineţi mereu la trei salarii restante! Vin sărbătorile şi nu avem nici un salariu plătit de două luni”, a fost mesajul “cîinilor” către şefi, conform surselor din cadrul clubului. Răspunsul conducerii nu a fost însă cel aşteptat de fotbalişti, salariile urmînd să depindă de performanţa echipei. “Vrem patru victorii din ultimele cinci partide! Sînt meciuri uşoare, la îndemînă! Îndepliniţi această cerere şi o să aveţi bani de Crăciun! Dacă parcursul va fi slab, şansele să ajungem cu salariile la zi scad drastic”, mesajul şefilor din “Groapă” creînd o stare de spirit agitată în rîndul fotbaliştilor. “Acum sîntem în grafic, ne mai trebuiesc şase puncte. Dar dacă nu ne-am atinge obiectivul, nu ne-ar da salariile ce ni se cuvin? Şi dacă vremea va amîna pînă la urmă ultimele etape? Nu ne-am îndeplinit obligaţiile?”, s-au întrebat fotbaliştii dinamovişti.

“Una e să dai banii cu mîna tremurîndă şi alta e să îi dai fericit”

Contactat de FANATIK, preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, a confirmat, indirect, ipoteza: “Nu am fost la acea şedinţă în care s-a discutat despre acea problemă, dar domnul Negoiţă le-a transmis că Dinamo stă cam rău cu punctele şi că ar fi cazul să facă 12 în ultimele cinci etape, ca să fie toată lumea fericită. Una e să dai banii cu mîna tremurîndă şi alta e să îi dai fericit. Dar nu cred că vor fi probleme! Sînt convins că băieţii vor cîştiga ultimele două meciuri şi vor primi totul la zi, că pînă la urmă sînt salariile lor, e normal”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!