Carousel hot news

“Cîinii” VÎND TOT la vară! Cum va fi “New Dinamo 2”

Rezultatele lui Dinamo din ultimele partide ale Ligii 1 sînt din ce în ce mai bune, avînd în vedere că roş-albii sînt pe locul patru de etape bune, iar prestaţiile recente îi îndreptăţesc...
Autori: Adrian Dumitru, Mircea Dominte | 22.04.2014 | 00:07

Rezultatele lui Dinamo din ultimele partide ale Ligii 1 sînt din ce în ce mai bune, avînd în vedere că roş-albii sînt pe locul patru de etape bune, iar prestaţiile recente îi îndreptăţesc să spere la podium. În ciuda acestui fapt, proiectul reconstrucţiei gîndit de conducere ar putea avea de suferit în vară, în contextul în care mai mulţi fotbalişti importanţi din lotul lui Flavius Stoican sînt pe picior de plecare. FANATIK.RO a scris în mai multe rînduri despre faptul că Bălgrădean, Grigore şi Matei nu mai vor să continue în “Ştefan cel Mare” şi din vară. Informaţiile legate de primii doi au fost confirmate inclusiv de preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, imediat după victoria cu Astra de duminică.

Ţucudean şi Alexe nu rămîn, Rotariu, pe “tarabă”

“Dacă primim oferta pentru Grigore, va pleca. Va pleca şi Ţucudean, pentru că îi expiră împrumutul. Probabil că Sassuolo nu se va salva de la retrogradare şi nişte vîrfuri pe care le-au adus probabil că vor pleca, context în care cu certitudine va avea nevoie de Alexe. Dacă va fi o ofertă, poate să plece şi Bălgrădean, pentru că i-am promis de anul trecut. Rotariu face 19 ani, e forţat de mult la noi”, a declarat Anghelache la finalul partidei, lăsînd de înţeles că nu sînt şanse ca măcar Alexe sau Ţucudean să continue la Dinamo. În plus, există posibilitatea ca şi Rotariu să se despartă de “cîini”, în cazul unei oferte convenabile pe adresa clubului.

Iacob, Calancea, Marc şi Neacşa sînt prioritari

Numărul posibilelor plecări ajunge la şase, cărora li se va adăuga, aproape sigur, Kiko Naumovski, portarul de rezervă, dar şi Laurenţiu Rus, cu şanse totuşi mai mici de a se despărţi de roş-albi. În acest context, dinamoviştii ar putea rămîne descoperiţi pe mai multe posturi, motiv pentru care deja s-au interesat de serviciile altor fotbalişti din Liga 1, încercînd să plombeze primul unsprezece pentru sezonul viitor. Astfel, conform informaţiilor FANATIK.RO, Calancea, Iacob, Marc şi Neacşa sînt principalele ţinte ale “cîinilor”, ei avînd scopul de a ocupa poziţiile lăsate libere de Bălgrădean, Grigore şi Matei, titulari incontestabili în “Groapă”.

Primul unsprezece al lui Dinamo acum: Bălgrădean – Rus, Grigore, Durimel, Grecu – Bărboianu, Elton, Boubacar – Matei, Ţucudean, Lazăr.

Primul unsprezece al lui Dinamo din vară: Iacob (Calancea) – Bărboianu, Marc, Thicot, Grecu – Elton, Boubacar, Şerban – Neacşa, Bilinski, Lazăr.

P: Pariaza LIVE cu Unibet. Bonus de 150 ron la înregistrare! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!