ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Cîinii”, la vînzare. “Aş vrea să vindem cinci jucători”

Constantin Anghelache doreşte o schimbare masivă în lotul dinamoviştilor, astfel încît la finalul sezonul club din Ştefan cel Mare să îşi atingă obiectivele....
Autor: George Nistor | 06.01.2014 | 14:17

Constantin Anghelache doreşte o schimbare masivă în lotul dinamoviştilor, astfel încît la finalul sezonul club din Ştefan cel Mare să îşi atingă obiectivele.

ADVERTISEMENT

“Există oferte de transfer pentru mai mulţi jucători şi vom decide cine pleacă. Eu aş vrea să plece şi cinci, dar e posibil să nu plece nici unul. Deocamdată totul este confidenţial pînă se reglementează toate datele de transfer.

Se fac tot felul de campanii şi oamenii solicită confidenţialitate. Nu poţi să baţi toba pentru că oamenii se supără. Dacă e posibil să plece un jucător de la noi şi spun că pleacă şi apoi se întîmplă să nu se realizeze, se supără”, a spus oficialul pentru Mediafax.

ADVERTISEMENT

Totodată, preşedintele dinamoviştilor admite că sunt şanse mari ca Ţucudean să nu fie cumpărat definitiv la finalul sezonului.

“În ceea ce-l priveşte pe Ţucudean, el are o clauză şi vom vedea ce face pînă în vară. Probabil se va întoarce la Standard Liege”, a mai completat acesta.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!