“Cîinii”, SOLIDARI: “Sîntem alături! Vom merge să DONĂM sînge!

Mirela Apostol   
în Stiri sportive
31/10/2015, 19:34
“Cîinii”, SOLIDARI: “Sîntem alături! Vom merge să DONĂM sînge!

DINAMO. Doi dintre jucătorii formaţiei din Ştefan cel Mare vor dona sînge pentru victimele tragediei de la Colectiv. Dorin Rotariu şi căpitanul Paul Anton sînt cei doi care vor încerca să ajute, anunţul fiind făcut de Ionel Dănciulescu şi completat ulterior de cei doi jucători.

„Ar fi trebuit să vorbim despre fotbal, dar e un eveniment nefericit. Clubul Dinamo şi cei care iubesc această echipă sîntem alături de victimele acestui nefericit accident. Încercăm să ajutăm şi noi cum putem! Ştim că trebuie să facem mai mult, încercăm să ajutăm şi noi victimele acestei tragedii. Sperăm din tot sufletul să nu mai existe alte victime, pentru că au fost destul de multe”, a spus Ionel Dănciulescu.

„Sîntem alături de familiile celor care au murit, încercăm să fim şi noi alături de cei aflaţi în suferinţă şi la începutul săptămînii viitoare vom merge să donăm şi noi sînge. E un lucru trist, sîntem îndureraţi. Nu ştiu dacă această etapă ar fi trebuit să se joace sau nu, nu depinde de noi. Nu întotdeauna viaţa e dreaptă. Să pleci de acasă şi să nu ştii dacă te mai întorci”, a spus Paul Anton.

„Sîntem alături de familiile celor afectaţi, e un şoc pentru toată lumea. Sper să nu se mai întîmple, sper să se ia măsuri în acest sens”, a declarat şi Dorin Rotariu.

Închide ×