Carousel hot news

Cîinii, surprinşi de fani! “Mi-am sunat familia, în Franţa, să le spun!”

Dinamo continuă să stîrnească pasiune, în ciuda faptului că echipa trece printr-o perioadă grea atît din punct de vedere financiar, cît şi al performanţei. Aflaţi la Constanţa în vederea...
30.11.2013 | 16:36
ADVERTISEMENT

Dinamo continuă să stîrnească pasiune, în ciuda faptului că echipa trece printr-o perioadă grea atît din punct de vedere financiar, cît şi al performanţei. Aflaţi la Constanţa în vederea meciului din Liga 1, cu Săgeata Năvodari, Rotariu & co. au fost asaltaţi de peste 300 de fani care au dorit să aibă o amintire cu idolii lor.

Cosmin Matei, Dorin Rotariu, Alexandre Durimel, Ionel Dănciulescu şi Dorin Mateuţ, au fost cei cinci “reprezentanţi” ai echipei la întâlnirea cu fanii, toţi fiind impresionaţi de primirea de care au avut parte şi, cu ajutorul site-ului oficial al lui Dinamo, au afişat mesaje de mulţumire celor prezenţi.

COSMIN MATEI: “Fanii dinamovişti sînt unici! Sunt mîndru de constănţenii mei! Ataşamentul suporterilor faţă de echipă ne motivează la maximum!”

ADVERTISEMENT

DORIN ROTARIU: „Incredibil! Nu ştiu când a trecut o oră împreună cu fanii! O atmosferă senzaţională! Trebuie să câştigăm la Constanţa!”

ALEXANDRE DURIMEL: „Nu am cuvinte! Mi-am sunat familia, în Franţa, să le povestesc tuturor cum a fost întâlnirea cu suporterii! Sînt fericit că joc la Dinamo”

ADVERTISEMENT

IONEL DĂNCIULESCU: „Întâlnirea cu fanii noştri este de fiecare dată, în toate oraşele ţării, extraordinară! Le mulţumim tututor suporterilor pentru susţinere!”

DORIN MATEUŢ: „M-au impresionat suporterii dinamovişti din Constanţa. Împreună cu fanii trebuie să readucem echipa în fruntea clasamentului”

ADVERTISEMENT

www.fcdinamo.ro www.fcdinamo.ro

www.fcdinamo.ro www.fcdinamo.ro

www.fcdinamo.ro www.fcdinamo.ro

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri