Sport

Cinci ani de la „cea mai mare farsă din istoria fotbalului românesc”! Cum au fost păcăliți fanii FCSB-ului să ia parte la coregrafia lui Dinamo

Astăzi, 16 august 2021, s-au împlinit cinci ani de la farsa fabuloasă pe care fanii lui Dinamo i-au făcut-o FCSB-ului, în timpul partidei tur cu Manchester City, din play-off-ul Ligii Campionilor.
16.08.2021 | 15:36
Cinci ani de la cea mai mare farsa din istoria fotbalului romanesc Cum au fost pacaliti fanii FCSBului sa ia parte la coregrafia lui Dinamo
Cinci ani de la „cea mai mare farsă din istoria fotbalului românesc”! Cum au fost păcăliți fanii FCSB-ului să ia parte la coregrafia lui Dinamo
ADVERTISEMENT

Înaintea partidei FCSB – Manchester City, mai mulți fani ai lui Dinamo au luat legătura cu Gigi Becali, dându-se drept reprezentanții unei firme organizatoare de mari scenografii.

Aceștia i-au propus omului de afaceri ca, la partida FCSB – Manchester City, să organizeze o scenografie de zile mari, fără ca acesta să scoată vreun ban din buzunar. Având în vedere oferta extrem de tentantă, „reprezentanții firmei de scenografii” au avut cale liberă din partea lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Cinci ani de la „cea mai mare farsă din istoria fotbalului românesc”

Spectatorii, veniți la tribuna a doua pentru a urmări partida FCSB – Manchester City, au găsit, pe scaunele de la stadion, mai multe veste, pe care le-au îmbrăcat în startul meciului. Însă, în loc să ia parte la o coregrafie dedicată FCSB-ului, suporterii au compus mesajul „Doar Dinamo București”.

„Doar Dinamo București” este programul socios pe care reprezentanții Peluzei Cătălin Hîldan l-au lansat în august 2016. Ulterior, „DDB” a devenit mai mult decât un simplu program socios, suporterii, care cotizează lunar, alături de mai mulți sponsori, fiind cei care o țin în viață pe Dinamo, în prezent.

ADVERTISEMENT

Farsa de la FCSB – Manchester City a devenit subiect de film

În luna august a anului trecut, „DDB” a anunțat că va produce o peliculă dedicată farsei din 2016. Biletele pentru premiera filmului au fost puse în vânzare încă din urmă cu un an, iar banii obținuți vor fi folosiți pentru producția peliculei.

Premiera filmului intitulat „Prima oară-i gratis” ar trebui să aibă loc luna aceasta, pe stadionul Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Dinamoviștii au invitat, la premiera filmului, mai multe personalități, printre care se numără Ronnie O’Sullivan, fost campion mondial la snooker, și Massimo Maccarone, omul care a înscris golul calificării în partida Middlesbrough – FCSB 4-2, din returul semifinalelor Cupei UEFA.

„Vi-l amintiți pe tipul cu chelie? Vă mai amintiți golul lui din 2006? Haideți să punem la comentarii câte un salut pentru Massimo Maccarone și un screenshot cu biletele cumpărate pentru Marele Show de pe Arena Națională!

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Massimo este în legătură cu noi și va citi toate mesajele voastre. MACCAR ONE! (măcar un bilet). Câinii vor doborî un alt record: O Arenă de 55.000 de locuri SOLD-OUT!”, scriau membrii „DDB”, pe Facebook, în august 2020.

Dinamoviștii vor sărbători, la meciul cu CS Mioveni, cinci de la farsa făcută FCSB-ului

„Câinii” au anunțat că, la următorul meci din campionat, cel cu CS Mioveni, vor sărbători cinci ani de la farsa făcută rivalilor de la FCSB.

Partida Dinamo – CS Mioveni se va juca astăzi, 16 august, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT