Fotbal intern

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

20.08.2018 | 13:29
Cinci ani de la disparitia lui Costica Stefanescu Interviu tulburator cu vaduva fostului mare international
Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Fostul fotbalist alături de Mariana Ștefănescu

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Mariana Ștefănescu a povestit într-un interviu pentru FANATIK.RO cum au decurs cei cinci ani care au trecut de la dispariția fostului căpitan al Craiovei Maxima și al naționalei României.

Doamna Mariana, azi, pe 20 august, se împlinesc cinci ani de când fostul dumneavoastră soț a decedat……

(oftează) Așa este. Au trecut cinci ani de când Costică ne-a părăsit pe toți. L-am iubit enorm și pot să vă spun că duminică chiar l-am visat.

Cum a fost acest vis?

S-a făcut că fostul meu soț a venit la mine cu o valiză în mână și mi-a spus în față că mă părăsește. Mi-a spus că și-a cumpărat o altă casă și vă vrea să plece de la mine. Am vorbit despre acest vis și cu preoții, iar ei mi-au spus că în sfârșit după cinci ani sufletul lui Costică s-a eliberat.

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănecu! Fostul fotbalist alături de Mariana Ștefănescu
Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănecu! Fostul fotbalist alături de Mariana Ștefănescu

“Colegii din Craiova Maxima nu m-au uitat!”

În ultimul timp v-a mai căutat cineva din Craiova să vă întrebe de sănătate?

Absolut. Aproape toți colegii lui Costică nu m-au uitat. Balaci, Cârțu, Geolgău, dar și alții mă mai sună când au și ei timp. Craiova Maxima a fost o adevărată familie. Când am ocazia să ajung prin Craiova mă mai întâlnesc cu dânșii. Să știți că ei s-au mai dus la cimitir la fostul meu soț și au depus câte o corona. Și când a fost ziua lui Costică de naștere au făcut acest lucru. Mi-au spus că pentru ei Costică nici acum nu e mort. Am fost invitată și la inaugurarea noului stadion Ion Oblemenco.

Mihai Rotaru sau Adrian Mititelu v-au sunat până la această oră?

Nu, dar să știți că sunt în relații foarte bune cu amândoi. Domnul Rotaru mi-a spus că la orice oră pot să asist la meciurile echipei sale gratuit, dar cu domnul Mititelu pot să vă spun că mă cunosc mai bine. Dânsul a iubit mult echipa de fotbal și uitați că și-a riscat toți banii pentru fotbal. De câte ori veneam în Craiova cu Costică să stiți că domnul Mititelu afla și ne invita mereu la masă. Însă Costică nu ezita să îl contreze și mereu îi spunea în față unde greșește în fotbal. Uneori domnul Adrian se mai supăra, dar îi trecea repede. El știa că soțul meu este dintr-o bucată.

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănecu! Foștii colegi din Craiova Maxima depun o coroană de flori la mormântului fostului mare internațional
Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănecu! Foștii colegi din Craiova Maxima depun o coroană de flori la mormântului fostului mare internațional

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu!

Luni seară echipa domnului Rotaru are meci pe teren propriu cu Chiajna, credeți că o să fie ținut un moment de reculegere pe stadionul Ion Oblemenco în memoria fostului dumneavoastră soț?

Nu am fost sunată de nimeni de la Craiova de la club ca să vorbim despre acest lucru. Mi-ar plăcea să fie ținut un moment de reculegere, dar eu nu știu nimic despre un asemenea lucru.

Ce părere aveți de situația fotbalistică de la Craiova?

Am văzut și eu că sunt două echipe în Craiova. Cea a domnului Mititelu și cea a domnului Rotaru. Îmi pare rău că între ei nu este deloc pace deoarece suporterii sunt cei care au de suferit.

“Am rămas cu o casă la Miami, Berlin, București și trei hoteluri la Eforie”

Doamna Ștefenescu, vă pun o întrebare mai delicată. Cum s-au terminat problemele legate de succesiune?

 Totul este ok! O mare parte din avere am făcut-o împreună cu fostul meu soț. Însă de doi ani am reglat și problemele pentru succesiune. Eu am rămas cu o casă la București, trei hoteluri în Eforie, o casă în Miami și o casă în Berlin, iar restul de avere a mers către familia fostului meu soț. Nu am nici o problemă cu ei. Fiecare își vede acum de viața lui.

În final vreau să vă întreb dacă considerați că s-a făcut absolut totul pentru sănătatea domnului Ștefănescu?

Vă rog să mă credeți că s-a făcut din punct de vedere medical absolut totul. Însă Costică nu a mai rezistat durerilor și a decis să facă gestul pe care l-a făcut. Și acum domnul doctor Nistor îmi mai vorbește despre cazul soțului meu. El începuse să facă tratament pentru cancer și a avut ghinion că a mai avut doar un rinichi, iar acela mai era bun doar 30 la sută. Și când bea apă, să știți că el nu putea să o înghită de la dureri, iar hrana o primea prin venă. A fost groaznic.