Fotbal international

Cinci echipe se bat pentru transferul lui Benzema! Care sunt cerinţele francezului

18.05.2018 | 08:38
Cinci echipe se bat pentru transferul lui Benzema! Care sunt cerinţele francezului
Karim Benzema are cinci oferte pentru a se transfera de la Real Madrid

Karim Benzema are şanse minime să joace la Real Madrid şi în sezonul viitor, iar atacantul francez este aproape de un transfer. Presa din Spania a anunţat că cinci formaţii de top din Europa se bat pentru semnătura fotbalistului de 30 de ani.

Conform Diario Gol, Karim Benzema este dorit de Arsenal, Lyon, Marseille, AC Milan şi Inter. Real Madrid ar fi primit deja primele oferte, toate cifrate în jurul a 60 de milioane de euro, iar impresarul internaţionalului francez s-a întâlnit deja cu reprezentanţii cluburilor într-un hotel din capitala Spaniei.

Cum poate intra în impas transferul lui Karim Benzema de la Real Madrid

Karim Benzema are două cerinţe pentru a se transfera de la Real Madrid. În primul rând, atacantul de 30 de ani vrea să joace la o formaţie care va participa în cupele europene, obiectiv îndeplinit de cele cinci echipe care îl vor. A doua cerinţă este una care poate bloca o mutare. Fotbalistul vrea să aibă, la noua echipă, un salariu similar cu cel pe care îl are la Real Madrid. Cu un contract scadent în vara anului 2021, atacantul câştigă 7,5 milioane de euro pe sezon.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri