Fotbal intern

Cinci exclusivități despre haosul de la CFR Cluj, confirmate oficial!

28.07.2018 | 00:36
Cinci exclusivitati despre haosul de la CFR Cluj confirmate oficial

Cinci exclusivități despre haosul de la CFR Cluj. Edi Iordănescu s-a despărţit de campioana României după doar trei meciuri, iar FANATIK.RO a prezentat filmul evenimentelor de la formaţia din Gruia în ziua în care s-a produs marea schimbare.

Antrenorul de 40 de ani a postat un mesaj pe contul personal de Facebook prin care a încercat să lămurească situaţia de la CFR Cluj. Edi Iordănescu a confirmat informaţiile aflate de FANATIK.RO în ziua în care s-a despărţit de campioana României.

Cinci exclusivități despre haosul de la CFR Cluj

FANATIK.RO a scris despre conflictul dintre Damjan Djokovic şi Emmanuel Culio (1), iar Edi Iordănescu a confirmat faptul că între cei doi fotbalişti a existat un diferend în cantonamentul din Polonia. “A fost un incident izolat între doi jucători şi singurul în perioada cât eu am fost la Cluj”, a scris antrenorul de 40 de ani.

Cronologia evenimentelor de la CFR Cluj a fost prezentată joi de FANATIK.RO, iar unul dintre momentele importante a fost întâlnirea între Nelu Varga şi Edi Iordănescu (2). Patronul CFR Cluj a purtat două discuţii cu fostul antrenor al ardelenilor, una la telefon şi una faţa în faţă. În timpul ultimei, omul de afaceri a încercat să-l convingă pe tehnician să rămână la echipă, iar la un moment dat i-a transmis că nu mai este de acord cu rezilierea contractului (3). Edi Iordănescu a confirmat cele două discuţii avute cu Nelu Varga. “E adevărat că m-a sunat patronul şi mi-a spus că doreşte să rămân, că nu mai este de acord cu rezilierea, a venit şi la stadion să vorbim, însă era greu să mai rămân. Am avut o discuţie finală complexă cu dânsul şi cred că ne-am despărţit în relaţii mai mult decât normale”, a comentat Edi Iordănescu.

Câţi bani primeşte Edi Iordănescu de la CFR Cluj

O parte dintre jucătorii echipei au mers la stadion în speranţa că vor convinge conducerea să nu-i mai rezilieze contractul lui Edi Iordănescu, moment relatat de FANATIK.RO în filmul evenimentelor de joi (4)“M-a bucurat şi onorat gestul jucătorilor, iniţiativa lor de solidaritate. Sunt jucători valoroşi pentru care am venit până la urmă. Am crezut mereu în ei şi sunt sigur că vor performa la cel mai bun nivel. Le voi ţine pumnii mereu. Însă ei au înţeles că personalitatea mea nu m-a lăsat să mă întorc”, a susţinut Edi Iordănescu.

FANATIK.RO a aflat că CFR Cluj îi va plăti 300.000 de euro lui Edi Iordănescu (5) pentru a-şi rezilia acordul, chiar dacă în contract exista o clauză de 600.000 de euro. Iuliu Mureşan, preşedintele formaţiei din Gruia, a confirmat faptul că antrenorul de 40 de ani va primi mai puţini bani. “El a avut o clauză de reziliere în contract, dar pentru că s-a făcut rezilierea pe cale amiabilă, este vorba de cu totul altceva, dar nu pot să dau detalii. Nu este suma care era scrisă în contract”, a declarat Iuliu Mureşan.

Cinci exclusivități despre haosul de la CFR Cluj
Cinci exclusivități despre haosul de la CFR Cluj