Life

Cinci lucruri gratuite pe care poți să le ceri în avion. Nicio stewardesă nu-ți spune de ele

Cinci lucruri gratuite pe care poți să le ceri în avion. Nu îți spune de ele nici măcar personalul de zbor, dar ele ar trebui oferite fără bani.
28.05.2023 | 12:22
Cinci lucruri gratuite pe care poti sa le ceri in avion Nicio stewardesa nuti spune de ele
Cinci lucruri gratuite pe care poți să le ceri când ești în avion. Foto: stewardesă în avion / Pixabay
ADVERTISEMENT

Cinci lucruri gratuite pe care poți să le ceri în avion. Deși nicio stewardesă nu îți spune de ele, ar trebui să beneficiezi de aceste pe gratis!

Cinci lucruri gratuite pe care poți să le ceri când ești în avion

Când ai decolat deja cu avionul poți să ceri medicamente dacă ai dureri de orice fel. Stewardesele pot să ofere medicamente de dureri de cap celor care experimentează astfel de neplăceri.

ADVERTISEMENT

De asemenea, poți să mai ceri și bandaje însoțitorilor de zbor. Tot legat de aspectul problemelor de sănătate mai sunt alte lucruri gratuite pe care le poți cere în avion.

Când te simți rău sau există o urgență la bord, stewardesele trebuie să caute un medic pentru tine la bord.

ADVERTISEMENT

De altfel, unii medici care își dezvăluie profesia de la început pot să primească kilometri suplimentari din partea companiei aeriene.

Ce mai poți să soliciți în avion

Un lucru foarte important pe care poți să îl ceri și este complet gratuit este să ceri să ți se reumple sticla cu apă. Dacă ai o sticlă la tine și ea s-a golit, poți să le rogi pe stewardese să pună apă în ea.

ADVERTISEMENT

Este foarte important să te hidratezi în timpul zborului și având în vedere că nu ai de unde să mai iei apă – sau poate nu vrei să cumperi – există și acest serviciu gratuit! Din categoria lucruri gratuite pe care poți să le ceri în avion face parte și o solicitare comună.

Dacă ai călătorit cu un prieten și nu ai plătit și locuri separat, poți să le ceri stewardeselor să îți găsească un loc mai apropiat de prietenul în cauză. Dacă există ceva disponibil te vor ajuta cu siguranță.

ADVERTISEMENT

Un alt truc complet gratuit din avion este pentru părinți. Dacă ești singur cu copilul în avion, poți să ceri unuia dintre membrii echipajului de zbor să stea puțin cu el, până tu mergi la toaletă.

ADVERTISEMENT