Sport

Cinci luptători, o singură cușcă! O nouă premieră mondială marca RXF. Reacția savuroasă a fanilor: „Băgați scaune, scări și mese!”

RXF, fenomenul momentului în România, continuă să surprindă. După meciurile între bărbați și femeie urmează o luptă în cinci în cușca de MMA
10.06.2024 | 21:30
Cinci luptatori o singura cusca O noua premiera mondiala marca RXF Reactia savuroasa a fanilor Bagati scaune scari si mese
Cinci luptători, o singură cușcă! O nouă premieră mondială marca RXF. Cine sunt primele vedete anunțate. FOTO: Facebook RXF
ADVERTISEMENT

RXF vine cu un nou concept de entertainment în România. La următoarea gală, promoția va organiza primul meci de MMA din lume între cinci luptători.

Meci în cinci la gala RXF! Premieră mondială în luptele de MMA

După ce a stârnit un val de controverse la nivel mondial în urma luptei dintre Perversu’ de pe Tg. Ocna, Roxana Țuțu și Bettyshor, RXF aduce în România un nou concept de show. Pentru prima dată în istorie, cinci oameni se vor bate în același timp în cușca de MMA.

ADVERTISEMENT

Promoția, care are sediul în Brașov, a anunțat deja numele primilor doi participanți. Este vorba despre Raul Dan și despre Alex Zănoagă, fost concurent „Puterea Dragostei”. Cei doi s-au mai bătut unul cu celălalt în RXF, mai exact la gala numărul 44. Atunci, Zănoagă a avut câștig de cauză, ieșind învingător la puncte.

„În PREMIERĂ! Pentru prima data în lume. 5 luptători în cușcă, un singur câștigător.Fiecare pentru el. La final poate fi doar unul.

ADVERTISEMENT

Pe cine ai vrea să vezi în această luptă din următoarea Gală RXF 47? Raul Dan VS Alex Zanoaga VS ???”, a anunaț RXF, pe Facebook.

„Ăsta e Elimination Chamber, ca în WWE”

Postarea în care este anunțată prima luptă în cinci a stârnit mai multe comentarii savuroase. Internauții compară conceptul RXF cu wrestlingul profesionist, extrem de popular în Statele Unite.

ADVERTISEMENT

„Ăsta e Elimination Chamber, ca în WWE! Dacă băgați și scaune, mese și scări, e perfect”, a scris unul dintre urmăritorii paginii RXF. Altcineva și-a exprimat o dorință fantezistă pentru meciul de la RXF 47. Vrea ca alături de Zănoagă și Dan să intre în cușcă „Fetițele Powerpuff, Traian Băsescu, Fuego și Mircea Badea”.

Au fost și internauți care au încercat să ghicească numele celorlalți trei luptători: „Bebino, Pascu și Tolea”, „După umbră, al treilea pare Bobicioiu”, „Cucoaneș, Bobicioiu și Fachiru’”.

ADVERTISEMENT

Sebastian Vieru a promis că RXF va scrie istorie: „Noi nu suntem oameni normali”

Nu este o surpriză că un astfel de meci unic va avea loc în România, mai ales în galele RXF. După lupta dintre Perversu’ de pe Tg. Ocna, Roxana Țuțu și Bettyshor, promotorul Sebastian Vieru a promis ca va scrie istorie în zona de entertainment.

Până la gala RXF 47, a cărei dată nu a fost anunțată, RXF va pune în scenă primul meci din istorie între o femeie și un bărbat. Este vorba despre confruntarea dintre Denisa Despa și Măru Gagicarul, care va avea loc în main event-ul galei RXF Next Fighter 15. Evenimentul e programat joi, 13 iunie, de la ora 20:00.

„RXF este un show. Noi nu suntem oameni normali, că altfel poate am face altceva. Noi trebuie să facem show pentru ca oamenii care urcă în cușcă să devină virali. Scopul este viralitatea.

Am făcut un show în care am adus în fața publicului o variantă de luptă (n.r. – două femei vs. un bărbat). O să mai avem meciuri de genul ăsta! Noi facem un show și vă mulțumim că vă place, pentru că toată țara, și nu numai, vorbește despre asta.

Noi rugăm lumea să ne rămână alături pentru că vor mai fi evenimente unicate pentru România și chiar pentru străinătate”, a declarat Sebastian Vieru, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”