Sport

Cinci meciuri la care nu s-ar fi gândit nimeni i-au adus peste 11.000 de euro unui parior! Golul decisiv, în minutul 90+10

Când e să ai inspirație, parcă nici nu mai contează ce meciuri alegi. Poți să pui degetul la întâmplare pe ofertă și tot dai lovitura. Așa s-a întâmplat cu un parior care a luat peste 11.000 de euro la Superbet.
25.06.2022 | 23:56
Cinci meciuri la care nu sar fi gandit nimeni iau adus peste 11000 de euro unui parior Golul decisiv in minutul 9010
Cinci meciuri la care nu s-ar fi gândit nimeni i-au adus peste 11.000 de euro unui parior! Golul decisiv, în minutul 90+10. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este o perioadă cu mai puține evenimente, mai ales la fotbal, dar nu este și pauză de câștiguri mari la Superbet. De doar 5 meciuri pe bilet a avut nevoie un parior foarte inspirat pentru a da lovitura. A câștigat 57.896 de lei cu un bilet chiar de povestit nepoților.

Un parior inspirat nu a avut nevoie de prea multe meciuri pentru a da lovitura. Cinci partide între echipe necunoscute și a luat peste 11.000 de euro

Inclusiv miza aleasă a fost una inedită. A riscat 399,58 lei pe cinci partide la care nimeni nu s-ar fi gândit. De altfel, nici cei mai pasionați microbiști nu au auzit de echipele care și-au făcut loc pe biletul în discuție. Toate partidele au fost jucate pe live.

ADVERTISEMENT

Indiferent că alegi să mizezi pe granzii Europei sau pe partide cu echipe necunoscute, șansele de a obține un big win sunt foarte mari. Mai ales că există super bonusurile oferite de Superbet, de care poți oricând profita! De altfel, și luna iunie este una plină de câștiguri la Superbet.

Bilet câștigător

Cea mai mare cotă de pe bilet a venit de la partida de U19 dintre Fredrikstad și Baerum SK. Cotă 4,50 pentru 2 solist. Iar oaspeții s-au impus cu 1-0, gol marcat în minutul 76. Tot din Norvegia, și tot la U19, a venit și cota cea mai mică de pe bilet: 1,20. Valerenga nu a avut avut emoții cu Lillehammer, scor 5-0.

ADVERTISEMENT

A ales meciuri din campionatele de amatori din America de Sud și U19 din Norvegia. Un gol marcat în minutul 90+10 a fost decisiv

O cotă 4,00 a venit dintr-un campionat al rezervelor în Argentina. S-a jucat 1 solist la Deportivo Merlo II – CA San Miguel II, iar gazdele s-au impus cu 2-1. Toate reușitele au venit în repriza secundă.

Rămânem într-un campionat al rezervelor, dar în Peru, unde s-a jucat sub 1,5 goluri la partida Cienciano II – Ayacucho II. Singurul gol al partidei a fost marcat de gazde, în minutul 86.

ADVERTISEMENT

Revenim în Norvegia, tot la U19, cu partida dintre Grorud și Skeid. S-a prins aici cotă 3,90 pentru X, dar cu mari emoții. Golul de 1-1 a fost marcat de gazde în minutul 90+10.

Profită de super bonusurile oferite de Superbet, iar șansele de a obține un câștig impresionant cresc considerabil. Din ce în ce mai mulți pariori reușesc să dea lovitura.

ADVERTISEMENT
Tags: