News

Cinci motive ce te fac să iubești jocurile de cazino

23.03.2021 | 01:35
Cinci motive ce te fac sa iubesti jocurile de cazino
ADVERTISEMENT

Există multe lucruri care ne plac atunci când vine vorba de jocuri de cazino. Provocările constante de a găsi modalități de câștig, alături de varietatea de titluri sunt elemente care ne fac să revenim iar și iar în cazinoul preferat.

Motivele care te vor atrage de jocurile de cazinou

Vom vedea în cele ce urmează care sunt cele mai frecvente motive pentru care jocurile de noroc sunt atât de apreciate de publicul larg.

ADVERTISEMENT

Fie că ești începător și vrei să încerci jocuri casino online gratis sau stăpânești arta jocului online, îți propunem să vedem împreună care sunt cele mai mari beneficii pe care le putem obține de la cazinourile online.

 Crearea propriei strategii

Este important să știi că deși norocul este un factor extrem de important, majoritatea jocurilor de cazino necesită unele strategii. Când ai ocazia să iei decizii care influențează șansele de câștig, atunci înseamnă că o strategie corectă poate face diferența între pierdere și profit. Cele două jocuri de cazino unde strategia este cea mai importantă sunt blackjackul și video pokerul. Când joci aceste două jocuri, strategia poate schimba procentul RTP la jucător cu 2% sau mai mult.

ADVERTISEMENT

Matematica jocului

Dacă îți plăcea matematica la școală, atunci înseamnă că te vei descurca excelent la jocurile de noroc. Abilitățile matematice sunt utile deoarece toate jocurile de cazino sunt construite pe o bază aritmetică. Matematica este destul de ușoară pentru unele jocuri de cazino și este extrem de complicată pentru altele.

Jocurile care folosesc un pachet de cărți precum blackjackul și majoritatea jocurilor de masă folosesc o matematică destul de simplă. Cunoști valoarea fiecărei cărți din pachet, deci poți folosi calcule simple pentru a prezice ce se poate întâmpla și pentru a determina șansele care sunt șansele ca acel ceva să se întâmple.

ADVERTISEMENT

De exemplu, atunci când joci blackjack și dealerul arată un as, știi că există patru rânduri de cărți în pachet care oferă dealerului un blackjack și nouă ranguri care nu. Acestea sunt informații utile pentru că, atunci când cunoști acest lucru, ești sigur că oferta de asigurare care plătește doar 2: 1 este un pariu neprofitabil.

Chiar și sloturile sunt construite folosind o bază matematică. Este mai dificil să înțelegem procesul din cauza tuturor rezultatelor posibile, dar la baza lor, sloturile sunt matematice.

ADVERTISEMENT

Gambling-ul ocazional

De obicei, cea mai bună strategie este să rămâi la jocurile la care poți folosi o strategie care îți este la îndemână. Cu toate acestea, premiile mari în bani reali te pot atrage atât de tare încât să uiți de această strategie. Astfel că, deși sfatul principal este să ai în vedere anumite obiceiuri permanente în ceea ce privește alegerea jocurilor de noroc și a sumelor pariate, uneori îți poți încerca norocul la jackpoturi progresive. Cine știe, cu un pic de șansă poate chiar vei câștiga premiul care îți va schimba viața.

gambling-ocazional
Poti juca ocazional, oricand iti permite timpul

Știm cu toții faptul că, pe termen lung, jocurile de cazino precum sloturile și biletele de loterie sunt un pariu necâștigător. Vei pierde pe termen lung jucând aceste jocuri, dar merită să riști câțiva bani pentru șansa unei plăți imense.

Important este să înțelegi că nu poți merge prea departe. De fiecare dată plasezi un pariu, te supui unui risc financiar. Acest lucru este valabil pentru tipuri de jocuri enumerate mai sus, dar și pentru orice alt joc de cazino.

Posibilitatea de a testa jocuri noi

Cel mai bun loc pentru a căuta noi jocuri de cazino este cazinoul online. Datorită costurilor reduse de întreținere, cazinourile online își permit să-și îmbunătățească  permanent oferta de jocuri. Indiferent de poziționarea ta geografică, ai posibilitatea de a testa jocuri ale cazinourilor din întreaga lumea. Nu e nevoie să te deplasezi și nici să cheltuiești prea mulți bani, deoarece majoritatea cazinourilor oferă versiuni demo ale jocurilor noi.

Totuși, jocurile noi ar putea pune câteva probleme. Prima problemă este când joci un nou joc de cazino nu ai idee cât de bun sau rău este procentul de revenire la jucător (RTP). Sigur, riscul nu este foarte mare. E suficient să testezi jocul o dată și îți vei da seama cât este de profitabil.

A doua problemă este că nu ai cum să știi care este cea mai bună strategie de utilizat pentru noul joc. Dacă nu poți utiliza niciun tip de strategie, este un bun indiciu că jocul are un RTP redus.

Identificarea avantajelor

Cel mai comun mod de a obține un avantaj atunci când joci la cazino este să alegi blackjackul. Poți învăța o tehnică specială numită numărarea cărților în combinație, care, împreună cu o strategie bună, îți poate crește semnificativ șansele de câștig.

De asemenea, te poți folosi de alte avantaje, cum ar fi părerile altor utilizatori cu privire la alegerea cazinoului sau alegerea jocurilor. De cele mai multe ori găsești online recenzii ale operatorilor de jocuri de noroc și sfaturi practice cu privire la strategia de joc. Frumusețea acestor jocuri stă în faptul că jucătorii nu concurează între ei, ci împotriva casei, astfel încât nu este cazul să existe invidie între utilizatori.

identificarea-avantajelor
Avantajele oferite de jocurile de cazino

Concluzie

Așa cum am putut vedea, există o serie importantă de motive pentru care atât de multe persoane adora jocurile de noroc online. Avantajele sunt multiple și nu pot fi contestate. La cele de mai sus se adaugă gradul mare de confort și șansele bune de câștig.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că jocurile de noroc online se bucură de un RTP semnificativ mai mare decât cele din cazinourile terestre. Motivele sunt lesne de înțeles. Siguranța plăților și gradul mare de confidențialitate sunt, de asemenea, motive bune pe care merită să încerci și tu jocurile de noroc online.

ADVERTISEMENT