News

Cinci persoane infectate cu coronavirus la Ploiești au refuzat internarea. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine. Video

27.04.2020 | 09:16
Cinci persoane infectate cu coronavirus la Ploiesti au refuzat internarea A fost nevoie de interventia fortelor de ordine Video
ADVERTISEMENT

Cinci persoane infectate cu coronavirus la Ploiești au refuzat internarea în spital și a fost nevoie ca medicii de pe ambulanță să ceară intervenția forțelor de ordine.

Cinci persoane infectate cu coronavirus la Ploiești au refuzat internarea

Conform Ziarul Incomod, un scandal de proporții a avut în centrul orașului Ploiești, după ce cinci persoane infectate cu coronavirus au refuzat internarea pe motiv că sunt sănătoși.

ADVERTISEMENT

Cele cinci persoane, trei copii și doi adulți, au fost luați cu ambulanțele, după ce DSP Prahova a solicitat sprijin forțelor de ordine pentru că apropiații acestora au început să facă scandal.

Oamenii au început să țipe încă dinainte de a sosi medicii, însoțiți de forțele de ordine. La solicitarea medicilor de a-i însoți, persoanele infectate și cei din jurul lor s-au opus categoric, astfel încât cadrele au fost nevoite să ducă o luptă grea de convingere cu ei.

ADVERTISEMENT

”Uitați abuzul! Nu am simptome, nu tușesc”

Oamenii susțineau că sunt sănătoși, cu toate că medicii le-au explicat că asta nu înseamnă că nu sunt infectați cu coronavirus, ci că sunt asimptomatici. ”Uitați-vă, lume bună, abuzul pe care îl face cu noi. Oameni sănătoși vine și îi ia”, țipa un bărbat.

”Uitați, fraților, cu ce a venit să ne ia. S-au speriat copiii, plânge copiii de frică în casă. Uitați abuzul! Nu am simptome, nu tușesc. Nu avem nimic. Să vina DSP să ne arate testele pozitive”, se aude vociferând bărbatul care filmează scena cu telefonul mobil.

ADVERTISEMENT

Scandal în centrul Ploieștiului! Cinci persoane infectate cu coronavirus, ridicate de acasă cu izoleta!https://www.ziarulincomod.ro/video-scandal-centrul-ploiestiului-cinci-persoane-infectate-cu-covid-19-luate-cu-izoleta-de-acasa/

Posted by Ziarul Incomod on Sunday, April 26, 2020

După ce medicii le-au demonstrat cu hârtii că cele cinci persoane au fost testate pozitiv la coronavirus și le-au explicat că nu li se va întâmpla nimic rău la spital, cele cinci persoane au mers singure la ambulanță.

Doi tineri îndrăgostiți din Ploiești au decis că epidemie de coronavirus nu poate și nu trebuie să stea în calea fericirii lor, motiv pentru care și-au unit destinele recent, iar apoi fericitul cuplu a hotărât să organizeze o petrecere de pomină chiar în garsoniera în care locuiesc.

ADVERTISEMENT

Ultimul bilanț anunțat duminică de Grupul de Comunicare Strategică arată că numărul cazurilor de coronavirus pe teritoriul României a ajuns la 11.036, după ce în ultimele 24 de ore au fost raportate alte 401 îmbolnăviri. Numărul deceselor cauzate de COVID-19 crește de la o zi la alta și s-a ajuns la 619.

ADVERTISEMENT