EXCLUSIV / Noua COLONIE de români: TORJE şi LATO SEMNEAZĂ

Andrei Trifan    Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
28/06/2016, 23:59
EXCLUSIV / Noua COLONIE de români: TORJE şi LATO SEMNEAZĂ GALERIE FOTO

Karabukspor are planuri mari pentru sezonul următor. Gruparea nou-promovată vrea să termine în prima parte a clasamentului şi a demarat o companie impresionantă de achiziţii.

Iar jucătorii români sînt baza. Conform surselor FANATIK.RO, Gabriel Torje şi Iasmin Latovlevici vor semna cu echipa din prima ligă turcă. “Iasmin va parafa înţelegerea marţi sau miercuri, în timp ce Gabi o va face zilele care urmează. Negocierile sînt aproape încheiate, mai lipseşte doar semnăturile celor doi fotbalişti. Jucătorii sînt foarte încîntaţi de faptul că vor evolua la Karabukspor”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO. În prezent, Latovlevici se află sub contract cu Genclerbirligi, iar Torje ar fi trebuit să revină la Udinese, însă italienii nu doresc să îl păstreze.

Colonie de români la Karabukspor

Iasmin Latovlevici şi Gabriel Torje se vor întîlni la formaţia din Turcia cu alţi trei români. În clipa de faţă, sub contract cu Karabukspor, se află Valerică Găman, Ionuţ Neagu şi Marius Alexe. De altfel, primul a semnat cu echipa chiar în această vară, din postura de jucător liber de contract, după ce i-a expirat înţelegerea cu Astra. În aceste condiţii, la Karabukspor vor evolua în sezonul care urmează nu mai puţin de cinci fotbalişti români.

4 milioane de euro este cota lui Torje pe site-ul transfermarkt.de

10 partide a jucat Latovlevici pentru Genclerbirligi în sezonul trecut

Închide ×