Cinci schimbări de ultim moment pentru echipele tale FootballCoin din acest weekend

16.01.2019 | 15:48
Cinci schimbari de ultim moment pentru echipele tale FootballCoin din acest weekend
ADVERTISEMENT

Orice manager de fantasy football trebuie să își înceapă selecția de undeva, însă se va vedea nevoit să opereze schimbări de-a lungul sezonului. Astăzi îți propunem cinci jucători, free în FootballCoin, care ne-au surprins în mod pozitiv și care ar putea deveni o adăugire de ultim moment în cadrul echipelor tale de fantasy football.

Aleksandar Mitrovic (Fulham) – Premier League

Este ușor să treci cu vederea jucători din lotul echipei aflate pe locul 19 în EPL. Însă, Mitrovic este ultimul jucător care poate fi învinovățit pentru numărul mic de puncte acumulat de Fulham. Sârbul a marcat de opt ori în Premier League și a impresionat și în cadrul echipei naționale. Mitrovic are 685 de puncte în FootballCoin în acest sezon, iar noi îl vedem drept o bună alternativă pentru jucători precum Gabriel Jesus sau Aubameyang, ca și vârf de lance, în lotul tău pentru competiția gratuită din cadrul Premier League. Dacă Fulham nu reușește să prpfite de pe urma lui, măcar tu să o faci.

ADVERTISEMENT

Andre Silva (Sevilla) – La Liga

 Messi, Suarez și Griezmann, se bucură, pe bună dreptate, de cea mai mare parte a atenției oferite de presa sportivă spaniolă. Însă, Andre Silva poate fi jucătorul de care tu ai nevoie pentru acest weekend în care Sevilla întâlnește Real Madrid. Simplu spus. Real se confruntă cu una dintre cele mai slabe perioade din ultimul deceniu. În schimb, Andre Silva a marcat în 8 din cele 18 partide în care a evoluat și va fi dornic de a profita de oportunitatea de a înscrie în fața Campioanei Europei. Cel mai probabil, încă o bună evoluție se va solda cu o rezervare de zbor către Milano, cu plecare cât mai rapidă.

Simone Zaza (Torino) – Serie A

 Italianul de 27 de ani a reprezentat una dintre marile surprize în sezonul trecut de La Liga, remarcându-se drept cel mai bun atacant al Valenciei. Având aceste lucruri în vedere, mulți au fost surprinși de transferul care l-a adus pe internaționalul Squadra Azzura în Serie A, la FC Torino, a doua cea mai faimoasă echipă a orașului. Prima parte a sezonului nu a oferit rezultatele scontate, însă Zaza este anunțat drept titular împotriva lui AS Roma și, suntem dispuși să credem, poate deveni o bună alegere pentru echipa ta de fantasy din cadrul Serie A. Iar dacă nu acum, Zaza va trebui cu siguranță să îți dovedească abilitățile în cazul plecării lui Belotti către coasta Marii Britanii, peste câteva luni.

ADVERTISEMENT

Andros Townsend (Crystal Palace ) – Premier League

 Townsend este liderul lui Crystal Palace, echipă care supraviețuiește în cadrul foarte competitivei ligi britanice. Mijlocașul englez a acumulat 755 de puncte în FootballCoin, adesea mai mult decât mijlocași bucurându-se de o reputație mult mai bună, iar noi credem că este momentul să îi oferi o șansă în cadrul echipei tale. Și dacă te va convinge, rămâi statornic. Townsend nu pare să plece nicăieri și nici evoluțiile sale nu dau semne de scădere.

Luis Advincula (Rayo Vallecano) – La Liga

 Peruvianul Luis Adnvicula a profitat din plin de șansa oferită de participarea la Cupa Mondială din 2018. Fundașul a evoluat în toate cele trei partide ale echipei sale, iar prestațiile sale i-au adus un împrumut în La Liga, la Rayo Vallecano. Advincula a acumulat 588 de puncte în FootballCoin, unul dintre cei mai buni fundași free, iar un transfer permanent în Spania pare să urmeze. De asemenea, Advincula poate fi reprezenta un risc calculat și pentru echipa ta.

ADVERTISEMENT

Competițiile FootballCoin continuă și vor include toate meciurile din cadrul celor mai importante campionate europene. Nu uita să descoperi competiția de fantasy football potrivită ție și să îți alcătuiești echipa.