News

Cinci studenți au murit după ce au căzut de la etaj la o universitate din Bolivia. Video

03.03.2021 | 08:16
Cinci studenti au murit dupa ce au cazut de la etaj la o universitate din Bolivia Video
ADVERTISEMENT

Tragedie în statul sud-american Bolivia. Cinci studenți au murit după ce au căzut de la etajul patru al unei universități din orașul El Alto, al doilea ca populație din această țară după Capitala La Paz.

Filmarea video care a apărut în mediul online este dramatică și arată un grup mare de studenți adunați pe un balcon aglomerat, iar la un moment dat balustrada cedează și studenții cad în gol.

ADVERTISEMENT

Cinci dintre tineri și-au pierdut viața, însă bilanțul victimelor ar putea crește, dat fiind faptul că există și alte persoane aflate în stare gravă la Anestezie și Terapie Intensivă.

Tragedie într-o universitate din Bolivia. Cinci studenți au murit după ce au căzut de la etaj

Cel puțin cinci studenți au murit marți în Bolivia după ce au căzut de la etajul patru al unei clădiri de la Universitatea Publică din El Alto (UPEA), un oraș în apropiere de La Paz, scrie publicația NationalPost.

ADVERTISEMENT

Adunați în număr masiv pe holul instituției pentru a participa la o ședință, aceștia au fost surprinși de prăbușirea unei balustrade.

Imaginile video sunt cutremurătoare și surprind momentul în care balustrada cedează și studenții cad, unii pierzându-și viața de pe urma impactului. Balustrada în care s-au împins a cedat și mai multe persoane au căzut de la etajul patru.

ADVERTISEMENT

Cinci dintre cei opt studenți care au căzut de la înălțime au murit: trei persoane au decedat pe loc și alte două au murit în drumul spre spital. În acest moment, trei tineri sunt în stare gravă la ATI.

Anunțul oficial al autorităților

”Până acum avem un raport despre cinci morți și trei persoane în terapie intensivă, după ce s-a întâmplat la Universitatea din El Alto”, a scris ministrul de Interne Eduardo Del Castillo pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Accidentul a avut loc în clădirea științelor financiare a universității, unde studenții au fost adunați pentru a participa la o ședință.

ADVERTISEMENT