Fotbal intern

Cinci transferuri la Dinamo. “Doi vor semna luni!”

Autor: Iuliana Spirache | 04.11.2018 | 14:32
Jucătorii lui Dinamo Bucureşti! Mircea Rednic a anunţat noi transferuri în "Ştefan cel Mare"

Mircea Rednic vrea să îşi întărească lotul după ce oficialii lui Dinamo Bucureşti au renunţat la Gicu Grozav, Kino Delorge şi Teddy Mezague, iar “Puriul” a anunţat că gruparea din “Ştefan cel Mare” va face cinci transferuri în scurt timp.

Primul jucător care a ajuns sub comanda lui Mircea Rednic este Naser Aliji, un jucător în vârstă de 24 de ani cu cetăţenie elveţiană, dar născut în Macedonia, transferul fiind condirmat de “Puriu” pentru FANATIK.RO. Pe lângă Aliji, antenorul lui Dinamo a anunţat alte patru mutări pe piaţa transferurilor.

Dinamo, cinci transferuri după ce a fost eliminată din Cupa României

“Nu mai pleacă nimeni. Ieri le-am spus că nu va mai pleca nimeni. Nu îmi e uşor să aduc un jucător care să evolueze bine 60 de minute după 2-3 săptămâni. Azi vor mai venit doi jucători, pe lângă Naser Aliji, iar mâine vor sema. O să mai vină doi. Mi se par lucruri normale. Eu acum sunt preocupat să găsesc jucători care să vină. Preşedintele David ştie foarte bine ce are de făcut, am vorbit, iar eu mă concentrez pe echipă. Din momentul acesta nu va mai pleca nimeni, dar vor veni. Au plecat 3, dar vor veni 5. În iarnă o să fie mult mai uşor. Sunt jucători foarte buni pe care s-au dat bani şi nu îşi găsesc locul la echipele lor. Vin împrumut şi cu clauză de cumpărare. Problema e acum”, a spus Mircea Rednic la conferinţa de presă de dinaintea meciului FC Voluntari – Dinamo, din etapa a 14-a.

Cine este Naser Aliji, primul transfer făcut de Dinamo

Naser Aliji este născut la Kumanovo, în Macedonia, dar are cetăţenie elveţiană. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a jucat ultima dată la Virtus Entella, în liga a doua italiană, cu care a reziliat înţelegerea la începutul lunii iulie. A ajuns în “Ştefan cel Mare” din postura de jucător liber de contract, iar pe parcursul carierei a mai evoluat pentru Basel, Vaduz şi FC Kaiserslautern.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!