Cînd scapă bucureştenii de TRAFICUL DE COŞMAR din Centru. RADET, un NOU termen de finalizare la schimbarea conductelor

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
09/08/2016, 12:03
Cînd scapă bucureştenii de TRAFICUL DE COŞMAR din Centru. RADET, un NOU termen de finalizare la schimbarea conductelor

RADET a anunţat un nou termen pentru finalizarea lucrărilor de înlocuire a tronsonului de reţea de termoficare din zona Spitalului Filantropia de lângă Piaţa Victoriei. Astfel, Regia apreciază că traficul va putea reveni la normal, în zonele afectate de lucrări, pe data de 15 septembrie 2016.

Devansarea termenului anuntat initial de la 90 la 50 de zile a fost posibila în urma deciziilor de organizare a modului în care sunt efectuate lucrarile de reparatii la conductele aferente retelei primare de termoficare, informeaza RADET.

“Ne bucura ca putem asigura normalitatea traficului în Capitala, mai ales ca data de 12 septembrie înseamna reînceperea cursurilor pentru elevi si iminent, o intensificare a traficului. Echipele noastre au lucrat câte 16 ore pe zi pentru a finaliza aceasta lucrare, astfel încât bucurestenii sa fie cât mai putin deranjati de santierul din zona spitalului. Este, daca vreti, o mostenire pe care o las pentru normalitate, într-un oras capitala europeana. În ceea ce priveste efectele lucrarii, cu siguranta acestea vor fi resimtite de cetateni în sezonul rece”, a declarat Valentin Vitalariu, Director General al RADET.

Printre principalele decizii care au dus la reducerea timpului de executie anuntat initial, se numara suplimentarea numarului de utilaje si folosirea unor tronsoane mai lungi de teava, care au avut ca rezultat direct reducerea cu aproape la jumatate, a timpului destinat operatiunilor de sudare.

În 25 iulie 2016 au început lucrarile de înlocuire a tronsonului de retea de termoficare în zona Spitalului Filantropia din Sectorul 1, cu o vechime în exploatare de peste 35 de ani. Tronsonul de retea termica are o lungime de aproximativ 330 de metri liniari.

Beneficiarii directi ai acestei lucrari sunt locuitorii zonelor Iancu de Hunedoara, Dorobanti, Floreasca, Stefan cel Mare, Aviatiei, sau zona Aeroportului Baneasa.

Sursă: www.romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Opriţa, out de la Voluntari. Cine sunt marii favoriți să-i ia locul! Listă grea!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×