Fotbal intern

Cine a adus titlul la CFR: “El conduce, e prieten bun cu Meme”

02.06.2018 | 07:55
Cine a adus titlul la CFR El conduce e prieten bun cu Meme

Narcis Răducan spune cine a adus titlul la CFR Cluj, omul care a luat toate deciziile în cadrul clubului din Gruia în acest sezon, care a fost încununat cu al patrulea trofeu de campioană a României.

Conform celor spuse de Răducan, omul din umbră, care a gândit toată strategia sezonului trecut, este aceeaşi persoană alături de care el şi Mihai Stoica au lucrat la Unirea Urziceni în stagiunea 2008 – 2009, în care au cucerit campionatul. Marian Copilu se numeşte şi tot el va decide cine va antrena pe CFR după plecarea lui Dan Petrescu:

Cine a adus titlul la CFR: “El 100%”

”Cel care a condus întreaga strategie a celor de la CFR Cluj este un tip care nu este cunoscut, al cărui nume nu a fost făcut public niciodată până acum. Nu a condus nici Iuliu Mureșan, nici Bogdan Mara, ci este un prieten de-al lui MM Stoica, din perioada în care noi eram la Urziceni. Nu mai știu dacă acum mai este prieten cu MM, că sunt în tabere adverse.

Toate deciziile importante anul ăsta la club, de la achiziţii la politica de comunicare sunt luate de el. E vorba de Marian Copilu, numele lui poate nu spune nimic. Dacă CFR a câştigat campionatul, în mare măsură acest lucru i se datorează. El a decis și punerea tricolorului pe echipament. El va decide în proporţie de 100% noul antrenor. Așa se justifică și venirea lui Dan Petrescu la CFR, a lui Arlauskis, a lui Mara.

Copilu şi-a făcut o introducere spectaculoasă în fotbal, acum trebuie să confirme. Dar el a demonstrat cât e de abil, tot ce s-a făcut la CFR e opera lui! Nu provine din fotbal, ci din mediul de afaceri. Dar a stat mult pe lângă oameni din fotbal, a învăţat şi iată ce realizări are. De anul viitor va ieşi şi în presă, îşi va lua rolul de conducător în serios”, a dezvăluit Narcis Răducan la un post de televiziune.

Cine a adus titlul la CFR. Marian Copilu
Cine a adus titlul la CFR. Marian Copilu