Life

Cine a ajuns în finala pentru biletul de aur către Survivor. Cătălin Măruță a făcut anunțul: „Așteptarea a luat final”

Cine sunt cei doi concurenți care au intrat la votul publicului în finala pentru biletul de aur către Survivor România 2023, oferit de Cătălin Măruță?
30.11.2022 | 18:25
Cine a ajuns in finala pentru biletul de aur catre Survivor Catalin Maruta a facut anuntul Asteptarea a luat final
Crenguța și Andreea Moromete au aflat cine e cea care ar putea să plece la Survivor România 2023. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Telespectatorii Pro TV au aflat numele celor doi concurenți care se lupta pentru titlul de prim Războinic de la Survivor România 2023. Anunțul a fost făcut de Cătălin Măruță în ediția de miercuri a emisiunii sale.

Cine ar putea câștiga biletul de aur către Survivor România 2023? Cei doi finaliști au fost aleși

După ce marți, 29 noiembrie 2022, votul a fost amânat, telespectatorii Pro TV au aflat, după șase săptămâni, numele celor doi concurenți care au ajuns în finala pentru biletul de aur către Survivor România 2023.

ADVERTISEMENT

Primul Războinic al noului sezon este ales în emisiunea lui Cătălin Măruță, ca un cadou pentru public după 15 ani de difuzare. Primul care și-a câștigat locul în finală a fost Burmis. El a obținut imunitatea după un traseu complicat, iar la mâna publicului au ajuns Andreea Moromete și Crenguța Manta.

Înainte de auzi cine e a fost preferata celor de acasă, Andreea Moromete, fost ofițer de Poliție, a ținut să-i lămurească pe cei care o cred slabă deoarece a renunțat la meseria pentru care s-a pregătit atâția ani.

ADVERTISEMENT

„Vreau să clarific ceva, că e un mesaj acolo pus pe pagina de la Survivor. Eu am rezistat în Poliție, vreau să vă spun că am plecat pentru că trăgeam hârtii la xerox și voiam mai mult de la viața mea. Tocmai, vreau adrenalină, vreau acțiune, eu de asta sunt aici”, a spus Andreea Moromete la Pro TV.

Cătălin Măruță a făcut anunțul: „Așteptarea a luat sfârșit”

Sfântul al cărui nume îl poartă  pare să-i fi adus noroc tinerei, căci după lungi minute de suspans, în care Cătălin Măruță s-a jucat cu emoțiile lor, Andreea Moromete a aflat că merge alături de Burmis în finală.

ADVERTISEMENT

„Practic, aflăm cine merge în finala de pe 2 decembrie. Așteptarea a luat final. În finală, alături de Burmis, merge, la o diferență destul de mică de voturi, dar e pe plus: Andreea Moromete”, a fost anunțul făcut de Cătălin Măruță.

Emoțiile au fost atât de mari, încât atunci când și-a auzit numele a scos un strigăt puternic, care l-a speriat chiar și pe moderatorul de la Pro TV, iar lacrimile i-au inundat chipul.

ADVERTISEMENT

„Teleorman, te iubesc! Teleormănenii mei, vă iubesc din suflet! Nu pot să exprim în cuvinte ce trăiesc eu aici! Vă mulțumesc din toată inima mea! Chiar au fost lângă mine, avem un județ de care sunt foarte mândră. Mulțumesc tot publicului din România că îmi oferiți șansa asta și credeți în mine”, a spus Andreea Moromete.

Crenguța Manta nu renunță. Vrea cu orice preț să ajungă la Survivor

După ce a învins cancerul, nimic nu o mai sperie pe Crenguța Manta. Chiar dacă s-a înscris de mai multe ori la Survivor, iar acum a fost mai aproape ca niciodată să facă parte din echipa Războinicilor, nu a ajuns în Republica Dominiacană.

Maramureșeanca, însă, este convinsă că visul i se va îndeplini și este dispusă chiar să intre pe lista rezervelor pentru sezonul ce stă înceapă.

„Mă bucur și le mulțumesc din suflet și le mulțumesc din suflet tuturor. Doamne, toată România asta! Voi, cu toții ați fost pentru mine o familie! Vreau să spun ceva, eu nu mi-am pierdut speranța, eu cred tare, frate, că-s aici lângă ei.

Poate Dumnezeu o să vrea, cei din staff-ul Survivor, nici nu știu cine hotărăște asta, dar să zică: ‘Bă, femeia asta trebuie să merite o șansă să fie acolo’. E simplu, îmi doresc! Luați-mă și o să demonstrez că și pot, altfel n-am cum. Eu nu mă dau bătută, mai sunt și rezerve. Și rezervă e bine, că eu vin din urmă și mă duc înainte”, a declarat Crenguța Manta după ce a aflat că nu a trecut mai departe.

ADVERTISEMENT