News

Cine a apărut la Antena 3 în locul lui Mircea Badea. Surpriză pe post după emisiunea lui Mihai Gâdea

04.02.2021 | 08:04
Cine a aparut la Antena 3 in locul lui Mircea Badea Surpriza pe post dupa emisiunea lui Mihai Gadea
Cine a apărut la Antena 3 în locul lui Mircea Badea. Surpriză pe post după emisiunea lui Mihai Gâdea. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De luni, 1 februarie, Mircea Badea nu a mai apărut pe post cu deja clasica sa emisiune ”În gura presei”, care urmează zilnic talk-show-ului lui Mihai Gâdea, Sinteza Zilei.

Nici miercuri, la 23:30, momentul pasei dintre cei doi buni prieteni, Badea și Gâdea, primul nu a fost la ”datorie”, astfel că era evident că pamfletul nu va intra nici la miezul nopții.

ADVERTISEMENT

În schimb, la Antena 3, după Sinteza Zilei, a apărut pe post o ediție a știrilor care au sintetizat cele mai importante evenimente din ziua anterioară.

Cine a apărut pe posta la Antena 3 în locul lui Mircea Badea, după emisiunea lui Mihai Gâdea

După o activitate intensă în ultimele luni, se pare că vedeta postului de știri din trustul Intact și-a luat o scurtă vacanță și a plecat în faimosul și căldurosul Dubai.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea și partenera sa de viață, Carmen Brumă, petrec aceste zile în luxosul oraș din Emiratele Arabe Unite. Cel puțin asta reiese din ultimele lor postări din social media.

Realizatorul ”În gura presei” a postat în online poze cu el și băiatul său, Vlăduț, pe plajă, în timp ce fosta prezentatoare meteo s-a pozat singură, în costum de baie, pe plajele arabe.

ADVERTISEMENT

Într-o altă poză urcată în urmă cu câteva ore, Badea apare pe plaja din Dubai stând pe scaun și cu o măsuță în față, un fel de remake al modului în care, seară de seară, de 17 ani, prezintă emisiunea sa pamflet de la Antena 3.

Cum au reacționat fanii În gura presei după vacanța lui Badea

Între timp, absența lui Badea de la postul de știri i-a alertat pe fanii emisiunii sale de la miezul-nopții. Aceștia îl întreabă pe acesta, pe Facebook, ce se întâmplă cu ”În gura presei”.

ADVERTISEMENT

”Hai frate, unde ai dispărut… ca nu te-am mai văzut pe post de câteva zile… E fără precedent! Dacă nu intri nici în seara asta, arunc televizorul pe geam…”, este ”amenințarea” unui urmăritor.

Pe de altă parte, Badea a continuat să fie extrem de activ pe rețelele de socializare și nu a ratat niciun eveniment petrecut în spațiul public din România și nu numai.

Numai în ultimele 24 de ore, pe pagina sa de Facebook au apărut, postări în stilul său caracteristic, despre subiecte precum Vlad Voiculescu, situația de la Sectorul 1 și un subiect extern, privind Ucraina.

ADVERTISEMENT