Life

Cine a apărut la mormântul Corneliei Catanga, la o zi după ce artista a fost înmormântată: “O moarte cu multe semne de întrebare”

29.03.2021 | 14:55
Cine a aparut la mormantul Corneliei Catanga la o zi dupa ce artista a fost inmormantata O moarte cu multe semne de intrebare
ADVERTISEMENT

La o zi după ce Cornelia Catanga a fost înmormântată, o cântăreață celebră și-a făcut apariția la mormântul regretatei interprete de muzică lăutărească. Nicoleta Voicu i-a aprins o lumânare și i-a adus un buchet de flori artistei, din moment ce nu au putut participa multe persoane la slujba de sâmbătă, 27 martie. 

Nicoleta Voicu este devastată după tragicul eveniment și a vrut să-i aducă un ultim omagiu celei care este numită „regina muzicii lăutărești”. Cornelia Catanga s-a stins din viață în zorii zilei de vineri, 26 martie, după ce a suferit un stop cardio-respirator, fiind infectată cu Covid-19 la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT

Solista de 49 de ani consideră că dispariția Corneliei Catanga este „o moarte cu multe semne de întrebare” și este îndurerată că artista a murit în sărăcie, un destin pe care nu îl merita.

Cine a apărut la mormântul Corneliei Catanga, la o zi după ce artista a fost înmormântată: “O moarte cu multe semne de întrebare”

Nicoleta Voicu și-a făcit apariția la mormântul Corneliei Catanga a doua zi după ce a fost înmormântată și s-a declarat șocată de circumstanțele în care interpreta de muzică lăutărească s-a stins din viață. Solista a adus flori și a aprins o lumânare la mormântul aflat în cimitirul Ghencea.

ADVERTISEMENT

În plus, Nicoleta Voicu nu poate înțelege cum a ajuns familia Corneliei Catanga într-o situație financiară deplorabilă și face apel ca artiștii care ajung în astfel de situații să primeacă ajutor.

„Nu are cum să nu te miște sufletește, nu are cum. O moarte cu multe semne de întrebare, dar cu un răspuns sigur. Atâta durere și atâta suferință pe care publicul nu o înțelege și m-a durut cel mai mult faptul că i-a cam ciuruit zilele acestea… o familie de artiști, trei. Și toți trei artiști de primă mână… ca domnul Pădureanu, Alexandru Pădureanu, ca doamna Catanga nu se vor mai naște… Nu degeaba i se spunea regina muzicii lăutărești.

ADVERTISEMENT

Să fie ciuruiți pentru acea situație financiară, despre care, nu știu, a fost strigătul lor de disperare. Cu siguranță nu le-a fost ușor… Ce părinte nu ar fi făcut la fel. Pentru că au făcut un împrumut la bancă și au girat cu casa, cu munca lor de o viață. Câți părinți nu au copii bolnavi și își vând casele…

Artiștii mai au perioadele de post, în care nu cântă. În familia doamnei Catanga în post, trei artiști, nu cântă niciunul… Trăiesc din rezerve”, a declarat Nicoleta Voicu în cadrul unui videoclip postat pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Cornelia Catanga a murit de Covid-19 la 63 de ani

Vineri dimineață, apropiații și fanii Corneliei Catanga au primit o veste cruntă. Artista a decedat în urma unui stop cardio-respirator și era infectată cu coronavirus. Soțul ei, Aurel Pădureanu, și fiul lor, Alexandru, sunt distruși de durere, iar sâmbătă după-amiaza au condus-o pe ultimul drum pe ființa care i-a iubit cel mai mult.

Medicii au constatat, după ce artista a ajuns la spital, că plămânii îi erau afectați în proporție de 90% din cauza infectării cu virusul din China. Cornelia Catanga avea de o săptămână simptome de Covid-19, dar a încercat să se trateze singură acasă, crezând că este o răceală de sezon.

ADVERTISEMENT