Life

Cine a câștigat a câștigat prima finală a săptămânii la Splash! Vedete la apă: “N-am crezut o secundă”

Cine a câștigat prima finală a săptămânii la emisiunea Splash! Vedete la apă. Concurentul a obținut, de asemenea, și premiul în valoare de 10.000 de lei.
15.08.2022 | 08:00
Cine a castigat a castigat prima finala a saptamanii la Splash Vedete la apa Nam crezut o secunda
Cine a câștigat a câștigat prima finală a săptămânii la Splash! Vedete la apă. Sursa foto: Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Duminică seară, jurații de la Splash! Vedete la apă au decis cine a câștigat prima finală a săptămânii, dar și premiul în valoare de 10.000 de lei. Concurentului nu i-a venit să creadă atunci când și-a auzit numele.

Cine a câștigat a câștigat prima finală a săptămânii la Splash! Vedete la apă

Participanții show-ului difuzat la Antena 1 au dat tot ce au avut mai bun și i-au impresionat pe cei patru jurați cu săriturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau 10 metri.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță, Nick Casciaro, Jazzy Jo, Vica Blochina, Juno și Maria Constantin au fost finaliștii acestei săptămâni. Un singur concurent a reușit să câștige finala difuzată duminică, dar și premiul de 10.000 de lei.

Bănel Nicoliță este cel care i-a impresionat cel mai mult pe jurați, fiind cel care a câștigat prima finală a săptămânii la Splash! Vedete la apă. Sportivul a mărturisit că nu se aștepta să ajungă la această performanță.

ADVERTISEMENT

“N-am crezut o secundă că pot să câștig Splash! Vedete la apă. Vreau să-i mulțumesc antrenorului, care a fost lângă mine și lui Cătălin la fel, colegilor mei, publicului și celor care ne urmăresc.

Vă mulțumesc din toată inima!”, a declarat fostul fotbalist în emisiunea de la Antena 1, citat de spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță a obținut o notă secretă de 10, cea care l-a ajutat să fie câștigător în prima finală a săptămânii.

Jazzy Jo și Juno au obținut locurile 5, respectiv 6, iar Vica Blochina a ieșit pe locul patru. De asemenea, Maria Constantin a ieșit pe locul trei, iar Nick Casciaro pe locul doi.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță, susținut de fiicele sale în competiție

Fiicele lui Bănel Nicoliță, Amalia și Natalia, l-au susținut necondiționat pe sportiv și i-au fost alături la fiecare salt.

Fostul jucător de fotbal chiar a izbucnit în lacrimi după ce fetițele lui i-au trimis un mesaj de încurajare, pe care l-a văzut chiar înainte de a face saltul pentru care s-a pregătit o săptămână, în prima ediție a show-ului.

Bănel Nicoliță le-a promis fiicelor sale că va face tot posibilul să dea totul și să ajungă în marea finală a competiției.

“Le-am promis ceva când am venit aici. Ele au spus că vor să mă vadă în finală şi le-am spus din toată inima: ‘Tati o să facă tot posibilul!’”, a spus sportivul.

Când se difuzează Splash! Vedete la apă la Antena 1

Emisiunea Splash! Vedete la apă se difuzează joia și vinerea, de la 20:30, dar și sâmbăta și duminica, de la 20:00.

Concurenții au șansa de a-și învinge temerile și de a face salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 sau 10 metri ale bazinului olimpic din Bacău, acolo unde au loc filmările pentru show.

Iulia Albu, Nea Mărin, Clara Gherase și Cosmin Natanticu se află la masa juriului pentru a evalua săriturile fiecărui concurent.

ADVERTISEMENT