Life

Cine a câștigat al doilea battle de la Chefi la Cuțite, sezonul 11. Tensiuni majore între cei trei jurați: ”De ce mai deschizi gura?”

Cine a câștigat al doilea battle Chefi la Cuțite, sezonul 11. Scandal uriaș între cei trei jurați, care au avut parte de mari tensiuni.
16.05.2023 | 23:58
Cine a castigat al doilea battle de la Chefi la Cutite sezonul 11 Tensiuni majore intre cei trei jurati De ce mai deschizi gura
Cine a câștigat al doilea battle de la Chefi la Cuțite, sezonul 11. Scandal între jurați. Sursa foto: Capturi Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce echipă a câștigat cel de-al doilea battle din sezonul 11 Chefi la Cuțite. Au avut loc tensiuni între cei trei jurați după aflarea verdictului. Reacția lui Sorin Bontea l-a enervat teribil pe Cătălin Scărlătescu.

Cine a câștigat al doilea battle de la Chefi la Cuțite, sezonul 11. Cei trei jurați, tensiuni majore

Competiția din ediția de marți Chefi la Cuțite a fost una foarte strânsă, iar Florin Dumitrescu și concurenții săi au folosit câteva “vrăji” pentru a scăpa de duel. Antrenorii de fitness sunt cei care au jurizat farfuriile, iar jurații și concurenții au așteptat verdictul cu sufletul la gură.

ADVERTISEMENT

Nici de data aceasta nu au lipsit tensiunile dintre cei trei chefi, care și-au adresat replici acide. Bătălia a fost crâncenă mai ales între echipa roșie și cea gri. Chef Sorin Bontea și concurenții săi au fost câștigătorii, astfel că au scăpat de duel și, implicit, de eliminare.

“Să vadă roșu în fața ochilor”, a spus chef Bontea după ce echipa sa a câștigat battle-ul. Bucătarul și concurenții săi s-au bucurat și au făcut un mare show, spre nemulțumirea adversarilor.

ADVERTISEMENT

“Deci în momentul în care eu am văzut 3 roșii, vă spun sincer, că nu m-am văzut decât pe mine în backstage când mi s-au dat acele trei cărți și mi s-a spus că o să câștig”, a spus Adrian Hampu în legătură cu semnul prevestitor al Mihaelei Zahariea, concurenta din echipa lui Florin Dumitrescu.

“Mi s-a zbârlit părul pe mine! Am câștigat, incredibil!”, a mai spus Sorin Bontea, însă bucuria sa i-a enervat pe ceilalți jurați. “S-a dat lumea peste cap!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT

“Nu am fost fericit cu ce s-a gătit, mă așteptam să fie mai bun de atât”, a răspuns Sorin Bontea, iar cele spuse l-au enervat și mai tare pe chef Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu, scos din minți de reacția lui Sorin Bontea

“Nu-i nimic, bravo! Nu erai așa extaziat când ai gustat din ea. Uită-te la fața ta, te duci și tu, stai liniștit!”, i-a spus acesta din  urmă.

ADVERTISEMENT

Scandalul nu s-a oprit aici, pentru că Sorin Bontea i-a spus colegului său de la masa juriului o altă replică tăioasă. “Ai probleme? Du-te băiatul meu la medic! Ai luat o farfurie, de ce mai deschizi gura?”, a spus acesta.

Gina Pistol a intervenit și ea în conflictul dintre chefii Bontea și Scărlătescu. “Cred că o să avem nevoie și de psiholog!”, a fost replica prezentatoarei.

ADVERTISEMENT