Life

Cine a câştigat cei mai mulţi bani din Youtube în 2020. Sumele, de zeci de milioane de euro

24.12.2020 | 11:12
Cine a castigat cei mai multi bani din Youtube in 2020 Sumele de zeci de milioane de euro
ADVERTISEMENT

Cine sunt cel mai bine plătiți Youtuberi din acest an? Prima poziție este ocupată de un copil de nouă ani. Acesta a reușit să câștige nu mai puțin de 29,5 milioane de dolari.

Ryan Kaji este un puști de doar nouă ani din Texas și a reușit să se clasese pe prima poziție în trei ani consecutivi. El a debutat în anul 2015 și reușește să strângă o avere din distribuirea de videoclipuri în care testează cele mai noi jucării.

ADVERTISEMENT

„Ryan`s World”, canalul de YouTube al celui devenit un influencer pentru copii, are 27,7 milioane de abonați, iar acest lucru l-a ajutat pe copil să strângă și aproximativ 200 de milioane de dolari din îmbrăcăminte și jucării marcă proprie.

Cel mai bine plătiți Youtuberi din 2020. Top realizat de revista Forbes.

Pe poziția secundă a acestui clasament s-a poziționat Jimmy Donaldson. Acesta a avut încasări de 24 de milioane de dolari în 2020, prin canalul său „Mr. Beast”, potrivit Forbes.

ADVERTISEMENT

El și-a câștigat popularitatea chiar de ziua Statelor Unite ale Americii, când a distribuit un videoclip pentru care a folosit artificii de 600.000 de dolari.

De pe urma încasărilor de la YouTube, Jimmy și-a deschis și un lanț de restaurante de tip fast-food. Numărul de abonați ai canalului pe care îl deține se apropie de 50 de milioane.

ADVERTISEMENT

Podiumul este completat de cinci băieți care dețin canalul „Dude Perfect”. Coby Cotton, Cory Cotton, Garret Hilbert, Cody Jones și Tyler Toney au reușit să câștige 23 de milioane de dolari cu filmulețe în care fac cascadorii, se joacă cu săbii luminoase sau organizează concursuri de hochei și baschet în casă.

Top Youtuberi
Cine sunt cel mai bine plătiți Youtuberi din 2020. Pe prima poziție, un puști de nouă ani
Colaj: Fanatik

Top 10 cei mai bine plătiți YouTuberi îi mai include pe Rhett and Link (20 de milioane de dolari), aflat pe poziția a patra, Markiplier (19,5 milioane de dolari), ocupant al locului cinci.

ADVERTISEMENT

Ultimele cinci poziții revin lui Preston Arsement (19 milioane de dolari), locul șase, Nastya, cu câștiguri de 18,5 milioane de dolari ce i-au adus clasarea pe locul al șaptelea, Blippi (17 milioane de dolari), aflat pe poziția a opta.

Codașii topului sunt David Dobrik (15,5 milioane de dolari), ocupant al locului nouă și Jeffree Star (15 milioane de dolari), care ocupă ultima poziție.

ADVERTISEMENT
Tags: