Life

Nobo a câștigat Chefi fără limite 2022. Premiul pe care a pus mâna finalistul

Câștigătorul Chefi fără limite Grecia 2022 a fost ales. Jurații show-ului culinar filmat în Grecia timp de 2 luni l-au votat învingător pe Nobo, pe numele său real Daniel Jumuga.
27.04.2022 | 20:30
Nobo a castigat Chefi fara limite 2022 Premiul pe care a pus mana finalistul
Nobo a câștigat Chefi fără limite 2022. Premiul pe care a pus mâna finalistul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT
27-04-2022
20:52

Ce face Nobo cu premiul de la Chefi fără limite

Nobo a dezvăluit că vrea să-și plătească datoriile acumulate în pandemie cu trofeul primit de la Chefi fără limite, în valoare de 30.000 de euro. Cu banii rămași câștigătorul își va scoate soția în oraș pentru că ea este cea care l-a înscris. 

27-04-2022
20:47

Nobo, câștigătorul de la Chefi fără limite

Nobo a fost ales câștigătorul primului sezon al show-ului culinar Chefi fără limite. Finalistul s-a aflat la distanță de o farfurie de colega sa, Laura. 

„A fost concurentul cel mai bun din acest sezon”, a declarat chef Sorin Bontea. 

„E greu pentru cineva să creadă că jocul s-a terminat și că a și câștigat”, a spus învingătorul de la Antena 1. 

27-04-2022
20:46

Istvan, eliminat

Locul trei este ocupat de Istvan. În cursa pentru marele premiu au mai rămas doi concurenți. 

27-04-2022
20:45

Voturile juraților după main course

Istvan a recuperat la desert și a primit 6 puncte. Nobo are același număr de voturi din partea juraților. Laura – 5. 

27-04-2022
20:17

Votul juraților după starter

Nobo a primit 4 puncte, în timp ce Laura a luat numai 2. Din păcate, al treilea finalist de la Chefi fără limite, Istvan, nu a primit niciun vot din partea juraților. 

27-04-2022
19:24

Cine jurizează proba finală

Chef Ettore Botrini, unul dintre cei mai apreciați bucătari din Grecia, se numără printre jurații care vor degusta preparatele culinare pregătite de finaliștii de la Antena 1.

Deținătorul unei stele Michelin îi are alături pe Adam Kodovas și Vasilis Mouratidis, cunoscuți pentru faptul că jurizează emisiunea culinară Chefi la cuțite, varianta din Grecia. 

27-04-2022
19:19

Proba finală la foc automat

Concurenții au de gătit șapte farfurii pentru fiecare fel din meniul pentru proba supremă. Mai exact, este vorba de 21 de farfurii pentru care au la dispoziție 2 ore. 

„Eu zic că în 45 de minute trebuie să scoateți starterul, după alte 30 de minute main course-ul și după alte 45 de minute desertul”, le-a spus Irina Fodor celor trei finaliști de la Chefi fără limite. 

27-04-2022
18:04

Nobo, marele câștigător de la Chefi fără limite?

Laura Eremia și Nobo din echipa lui chef Sorin Bontea și Istvan din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu luptă pentru marele premiu de la Chefi fără limite, în valoare de 30.000 de euro. Fanii au deja un favorit. 

Mai mult decât atât, pagina de Instagram intitulată Viperele vesele îl desemnează pe Nobo drept marele câștigător. De remarcat, că acest cont a dezvăluit învingătorul și la alte emisiuni de la Antena 1. 

27-04-2022
17:48

A început prima probă de la Chefi fără limite

Nobo este concurentul care pleacă primul la proba din marea finală. Al doilea este Istvan, iar Laura Eremia ultima, la 10 minute de primul participant. Ei au de găsit un restaurant de unde vor alege colegii care-i să ajute la probă. 

27-04-2022
17:43

Fructele de mare în meniul concurenților

Cei trei finaliști de la Chefi fără limite au aflat care este meniul pe care trebuie să-l pregătească în ultima ediție de la Antena 1. Concurenții au homar și fructe de mare la starter, în timp ce felul principal trebuie să conțină cartoful alb. 

De asemenea, desertul este unul care trebuie să aibă ca ingredient de bază mierea. Șase dintre foștii participanții le vor fi de ajutor în această seară. 

O aventură de neuitat! De asta au avut parte cei 18 concurenți care au participat în nebunia Chefi fără limite Grecia 2022. Doar unul dintre ei se transformă în marele câștigător al concursului culinar de la Antena 1.

Câștigătorul Chefi fără limite, decis în finala din 27 aprilie 2022

Câștigătorul intră în posesia titlului de „cel mai bun bucătar român” din insulele grecești, acolo unde s-a filmat emisiunea. Pe lângă onoarea aceasta, triumfătorul va primi și un premiu în bani, în valoare de 30.000 de euro, 15.000 în lei.

ADVERTISEMENT

În marea finală a show-ului au ajuns trei concurenți. Este vorba despre Nobo, Laura Eremia și Istvan. Doi dintre ei au făcut parte din echipa verde.

Unul dintre cei mai emoționați concurenți, Daniel Jumuga, alias Nobo, spune cu sinceritate că pentru el finala este o mare enigmă. Nu și-ar fi imaginat să ajungă atât de departe în provocarea culinară de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Simt un pic mai multă incertitudine, pentru că nu știu cum va fi și de abia aștept să aflu și sunt foarte entuziasmat că sunt aici!

Am reușesc să îmi depășesc limitele, să ajung până aici, și mă simt, în același timp, super bine și încerc să fiu cât mai concentrat pentru ce va veni”, a declarat Nobo pentru Antena 1.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea, dezvăluiri despre deznodământul concursului culinar

Și Laura Eremia a fost luată prin suprindere în semifinala difuzată pe 26 aprilie 2022. Femeia a plâns de bucurie atunci când și-a auzit numele din gura unui bucătar străin.

În marea finală Chefi fără limite Grecia vor fi prezenți bucătari cu rang internaționali. Unul dintre ei, după cum a anunțat Bontea la „Neața cu Răzvan și Dani” are un renume global. De asemenea, din juriul finalei vor face parte și doi chefi de la Chefi la cuțite Grecia.

ADVERTISEMENT

„Este o finală foarte interesantă. Concurenții care au ajuns în finală merită pe deplin. Va fi o finală jurizată de un chef important. Vor fi în juriu doi chefi de la Chefi la cuțite Grecia. Este o finală foarte aprigă”, a declarat Bontea la Antenă.

ADVERTISEMENT