Life

Cine a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 10. Surpriză uriașă la Antena 1!

A apărut numele mareluii câștigător de la Chefi la cuțite 2022! Sezonul 10 a fost câștigat de o femeie care i-a cucerit pe telespectatori de la bun început.
16.11.2022 | 14:40
Cine a castigat Chefi la cutite sezonul 10 Surpriza uriasa la Antena 1
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cei trei jurați de la Chefi la cuțite. Foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

S-a aflat cine a câștigat Chefi la cuțite 2022! Finala competiției culinare de la Antena 1 a fost filmată deja, iar titlul pentru cel mai talentat bucătar îi revine unei femei!

Florica Baboi a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 10

Cel de-al zecea sezon al show-ului de la Antenă a fost câștigat tot de o femeie, după ce în ediția a 9-a premiul a fost oferit tot unei doamne, pe nume Narcisa Birjaru.

ADVERTISEMENT

Cel mai bine păzit secret al producătorilor a fost dezvăluit de pagina de Instagram Viperele Vesele. Prin urmare, acest sezon a fost câștigat de Florica Baboi, concurentă în echipa lui Sorin Bontea.

Florica Baboi este de profesie bucătar și organizator de evenimente la Paris. Femeia în vârstă de 37 de ani s-a făcut remarcată în fața celor trei jurați cu un risotto cu fructe de mare.

ADVERTISEMENT

La început, românca stabilită la Paris a declarat că i-ar fi plăcut să facă parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu întrucât are un temperament ceva mai vulcanic, însă, în cele din urmă, a ajuns în echipa lui Bontea.

Bucătăreasa e stabilită de 8 ani în Paris, cu soțul ei

Floricuța, născută în Țara Oașului, e stabilită la Paris de 8 ani, împreună cu soțul ei. Cu bărbatul ei este de 21 de ani împreună, încă de când era adolescentă.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte hotărâtă și ambițioasă. Soțului meu ar trebui să îi fac un moment, pentru că m-a suportat și mă suportă în fiecare zi. El e mai calm, mă înțelege, mă susține”, a spus Florica Baboi înainte să intre în arena bucătarilor.

„Eu sunt născută pe 10 decembrie și, fiind sezonul 10, cred că voi câștiga eu, e numărul meu norocos”, a completat câștigătoarea Chefi la cuțite 2022.

ADVERTISEMENT

Florica a ajuns și la sufletele telespectatorilor, nu doar la inima celor trei jurați. Fanii emisiunii au apreciat apariția ei la Chefi la cuțite, iar asta se poate vedea în comentariile scrise la adresa ei în mediul online.

„Flori, cea mai tare bucătăreasă!; Bravo, succes!; Oameni frumoși la Oaș; Doamne, ce frumoasă e Florica!”, sunt doar câteva dintre comentariile scrise de internauți.

ADVERTISEMENT