News

Cine a câștigat finala Exatlon de pe Kanal D – Live Update

09.06.2019 | 23:47
Cine a castigat finala Exatlon de pe Kanal D  Live Update
Cine sunt câștigătorii marei finale Exatlon

În această seară, Kanal D va difuza finala concursului Exatlon, producție cu care postul a reușit din nou să cucerească audiențele, grație probelor dificile, care au ținut cu sufletul la gură telespectatorii din întreaga țară. Ajunsă la sezonul cu numărul trei, emisiunea își va desemna câștigătorii duminică, 9 iunie, cu începere de la orele 20:00.

UPDATE, ora 12:05. Câți bani au încasat Andreea Arsine și Ion Sârbu, după ce au câștigat sezonul 3 al Exatlon România.

UPDATE, ora 12:03. Cine este câștigătorul sezonului 3 al Exatlon. Ion Sârbu a lucrat ca barman înainte de concurs.

UPDATE, ora 23:30. Andreea Arsine a pus mâna pe marele premiu, după 3-o la general. Cine este și cu ce se ocupă câștigătoarea premiului la feminin poți vedea AICI.

UPDATE, ora 23:00. Andreea Arsine conduce cu scorul de 2-0. Și Ion Surdu are 2-0, după primele două probe.


UPDATE, ora 21:00. Cosmin Cernat le-a prezentat trofeele celor patru concurenți. Doar doi vor pune mâna pe marele premiu.

Cosmin Cernat prezintă cele două trofee Exatlon. Sursa foto: Facebook Exatlon România
Cosmin Cernat prezintă cele două trofee Exatlon. Sursa foto: Facebook Exatlon România

UPDATE. Marea finală Exatlon a început! Cosmin Cernat le-a pregătit surprize celor patru concurenți.


Vom avea două finale într-una singură. Cine luptă pentru marele premiu

Noutatea actualului sezon constă în introducerea a două competiții într-una singură, astfel că în ultima etapă a îndrăgitului show de televiziune, băieții se vor lupta în marea finală masculină în vreme ce fetele rămase în competiție își vor măsura forțele pentru a câștiga finala feminină.

Prin urmare, avem parte și de modificări în privința premiilor acordate. De data aceasta, cei 100.000 de euro care reprezentau suma totală pusă în joc în sezoanele precedente, se va împărți în două, fiecare dintre cei doi câștigători primind câte 50.000 de euro. Lupta se dă între Ion Surdu și Gabriel Nedelcu  la masculin, iar în ultima etapă a fetelor se vor înfrunta Andreea Arsine și Nicoleta Luncă.

Competiția Exatlon își dessemnează astăzi câștigătorii
Competiția Exatlon își dessemnează astăzi câștigătorii

Dezvăluirile lui Florin Cernat, înainte de marea finală a acestui sezon

În așteptarea marii finale a sezonului trei din Exatlon, Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii, a prefațat pentru telespectatori ultimul act al competiției. Păstrând suspansul, cunoscutul amfitrion TV a dezvăluit că vom avea parte de cele mai dificile probe prin care au trecut concurenții până acum.

Vor fi câteva momente unice, dramatice, care vor arăta, din nou, de ce este așa de frumos ! Fie că vorbim de băieți, sau de fete, veți redescoperi personaje care vor încerca să își strunească zbuciumul interior, să depășească osteneala acumulată în luni de trudă, și sa înfrunte arșita dominicană, dar și pe cea care le va cuprinde mințile când vor intra pe trasee. Chiar merită să fiți alături de ei!” , a explicat Cosmin Cernat, pentru  Libertatea.

Ștefan Floroaică se pregătește de cea mai dură competiție din lume

Show-ul Exatlon s-a dovedit o adevărată rampă de lansare pentru foștii concurenți, care continuă să se facă remarcați în lumea showbiz-ului. Este și cazul lui Ștefan Floroaică, care a anunțat că se pregătește să se înscrie în cea mai dură competiție din lume. Vorbim despre Iron Man, triatlonul oamenilor  de oțel. „Sportul face parte din mine și va face parte din mine toată viață. Cu skandenbergul s-a încheiat. Am fost campion, nu mă mai motiva.

Apoi am trecut la maraton și semimaraton și aici am un dubiu, pentru că sacrifici foarte multe chestii și acum fac doar mișcare de tot felul: alerg, sală, parcuri, sporturi extreme, orice pentru a dezvolta nu neapărat fizicul, ci armonia mea interioară, fluiditatea mișcărilor. E foarte important pentru mine să fiu elastic” , a declarat tânărul într-un interviu acordat recent.