Life

Cine a câștigat Masterchef România 2022! Surpriză pentru public la finalul emisiunii

Competiția MasterChef România 2022 a ajuns la final după 20 de săptămâni. În această seară am aflat numele marelui câștigător al probelor de gătit! Este vorba despre Gabriela Dima.
02.06.2022 | 11:02
Cine a castigat Masterchef Romania 2022 Surpriza pentru public la finalul emisiunii
Cine a câștigat Masterchef România 2022. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Masterchef
ADVERTISEMENT
02-06-2022
20:30

Gabriela Dima este marea câștigătoare de la Masterchef!

Gabriela Dima este marea câștigătoare de la Masterchef, au anunțat chefii.

„Felicitări, Gabriela, ești noul Masterchef România! Parcursul tău a fost unul deosebit, echilibrat și interesant! Minunat”, i-au spus chefii.

Gabriela Dima a câștigat Masterchef
Gabriela Dima a câștigat Masterchef. Foto: colaj Fanatik / Capturi Pro TV

„Titlul de Masterchef România 2022 înseamnă că mi-am atins scopul pentru care am venit aici”, a declarat Gabriela. Aceasta a primit trofeul și cecul de 50.000 de euro.

Gabriela Dima a câștigat
Gabriela Dima a câștigat Foto: colaj Fanatik / Capturi Pro TV
02-06-2022
20:00

Andrei, eliminat din competiție!

Andrei Klabacs a părăsit competiția Masterchef, astfel că lupta se va da între Marco Genna și Gabriela Dima. Unul dintre cei doi va fi marele câștigător și va pleca acasă cu premiul.

„Te-ai descurcat impecabil până acum”, i-a spus chef Foa. 

„E trist că am trăit o dezamăgire în fața părinților”, a spus Andrei după eliminare.

Marco Genna și Gabriela Dima trebuie acum să gătească pentru ultima dată, proba fiind desertul.

Știrea inițială

În această seară are loc marea finală de la MasterChef, după 20 de săptămâni de competiție. Iată ce au spus chefii despre aceasta și care este marele premiu cu care va pleca acasă cel desemnat câștigătorul din acest an, al sezonului 8 de la MasterChef.

Cine a câştigat Masterchef România 2022. Ultimii concurenţi rămaşi în finală

Faimoasa competiție de pe Pro TV a ajuns la final. Marco Genna, Andrei Klabacs și Gabriela Dima sunt cei care se vor lupta pentru marele premiu în ediția de joi, 2 iunie 2022.

ADVERTISEMENT

Aceștia sunt cei trei finaliști care intră în bătălia pentru marele premiu pus în joc la Masterchef 2022. Niciunul dintre aceștia nu are studii în domeniul gastronomic și, deși sunt amatori, au reușit să treacă peste fiecare probă care a fost dată, în defavoarea celor cu studii aprofundate și care lucrează ca bucătari.

S-au scurs deja cele 20 de săptămâni de când Marco Genna, Andrei Klabacs și Gabriela Dima au intrat în competiție și este momentul să aflăm care dintre ei va primi trofeul MasterChef.

ADVERTISEMENT

În seara aceasta, în cadrul finalei de la MasterChef 2022, cei trei finaliști trebuie să pregătească un meniu complet, iar cel mai bun va fi desemnat marele câștigător.

Chefii care i-au jurizat pe tot parcursul emisiunii le vor transmite celor trei bucătari amatori că este prima zi  în care gătesc din postura de finaliști ai emisiunii MasterChef.

ADVERTISEMENT

„Intrați în cea mai importantă confruntare de până acum! Nu trebuie să priviți ziua aceasta ca fiind ultima de la MasterChef, ci prima în care, oficial, sunteți finaliști ai celei mai dure competiții naționale de gastronomie. În seara aceasta, veți avea de executat un meniu complet!”, vor spune cei trei chefi.

Câţi bani a primit câștigătorul Masterchef România 2022

Pe lângă faptul că se luptă pentru titlul de cel mai bun bucătar, cei trei finaliști de la MasterChef au în vedere și câștigarea marelui premiu.

ADVERTISEMENT

Cine reușește să îi cucerească pe cei care vor degusta mâncarea în această seară va pleca acasă mai bogat cu 50.000 de euro, acesta fiind premiul oferit de emisiune.

Referitor la câștigarea trofeului MasterChef România 2022, cei trei jurați au declarat că acesta va merge la cel care a reușit să își stăpânească emoțiile și care a fost mai puternic după fiecare eșec.

Conform lor, cel care a câștigat MasterChef 2022 este nimeni la altul decât un concurent care i-a surprins cu adevărat.

„Trofeul MasterChef România merge la concurentul care a reușit să-și învingă emoțiile, să-și găsească calea!

La concurentul care s-a ridicat după fiecare cădere și s-a întors la bancul de lucru mai puternic, mai determinat. Concurentul care a reușit în această seară să ne surprindă!”, au mai spus chefii.

Jurații Masterchef
Jurații Masterchef. Foto: Facebook Masterchef

Cine a câştigat precedentele ediţii Mastechef România

Faimoasa emisiune de la Pro TV a ajuns deja la sezonul cu numărul opt. Au mai existat, așadar, încă șapte câștigători ai faimoasei emisiuni MasterChef.

Aceștia sunt, în ordine cronologică, Petru Buiucă, Aida Parascan, Jesica Zamfir, Ciprian Ogarcă, Andrei Voica, Robert Petrescu și Alina Gologan.

Prima ediție a emisiunii MasterChef a avut loc în anul 2012 și s-a terminat cu Petru Buiucă fiind marele câștigător.

Atunci, jurați la faimoasa emisiune erau chef Cătălin  Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu. Aceștia au rezistat la emisiunea de la Pro TV până în la sezonul cu numărul 3.

Marea finală de la MasterChef România 2022 are loc începând cu ora 21:30, la Pro TV.

ADVERTISEMENT
Tags: